Šilo_uoga parašė:
Jums geraiaš tik po metų kai grįžau į darbą atsipeikėjau
![]()
Anksti grizot
o kas mazyle ziurejo?
Šilo_uoga parašė:
Jums geraiaš tik po metų kai grįžau į darbą atsipeikėjau
![]()
Anksti grizot
o kas mazyle ziurejo?
Dovs parašė:
Tikrai, kad hormonai, nes kudikiui jo lovytej tikrai ner blogai ir joks jis ne vargsas.O mamai reik issimiegoti.Nes gulint su miniatiuriniu naujagimiu pasisukt bijo…
Zinokit kai turesit vaika nebebijosit
as taip pat bijojau bet pagimdzius pirma nakti ligoninej salia saves guldziausi ir buvo labai patogu. Na ir jokios baimes nebeliko jauciau kad vaikas salia ir ramiau miegojosi negu jis tam lopsy
Dovs parašė:
Tikrai, kad hormonai, nes kudikiui jo lovytej tikrai ner blogai ir joks jis ne vargsas.O mamai reik issimiegoti.Nes gulint su miniatiuriniu naujagimiu pasisukt bijo…
Ai mano vyras pats išėjo į kitą kambarį, nors vaikas lovelėje miegojo. Vyras negalėjo viename kambaryje miegoti, mes kai vaikas per miegus sukriuksėdavo, vyras šokdavo iš lovos ir žiūrėdavo į lovelę kas tam vaikučiui. Išsibudindavo ir užmigti negalėdavo, o ryte tai į darbą. Aš visada buvau prieš miegojimą atskirai nuo vyro, bet supratau, kad šiuo atveju turiu leisti vyrui rinktis. Taip ir padariau. O mažam vaikučiui turbūt lovelėje geriau, nes juk ten čiužinukas specialus jo nugarytei, o iki 3 mėn amžiaus vaikučių visi kauliukai dar tokie, kaip kremzlytės. Manau tuo laiku labai lengva vaikui stuburiuką sugadinti migdant jį ant netinkamo čiužinio
Coliuke0_0 parašė:
Zinokit kai turesit vaika nebebijositas taip pat bijojau bet pagimdzius pirma nakti ligoninej salia saves guldziausi ir buvo labai patogu. Na ir jokios baimes …
Zinokit, as turiu vaika
ir jis miegojo tik lovytej, nors keliausi po 5 k nakti. Cia ne tik del baimes. Cia dar ir todel, kad vaikas turi ramiai miegoti savo lovytej, o mama savo , kad butu saugu vaikui, ir poilsis mamai.
LaMona parašė:
Ai mano vyras pats išėjo į kitą kambarį, nors vaikas lovelėje miegojo. Vyras negalėjo viename kambaryje miegoti, mes kai vaikas per miegus sukriuksėdavo, vyras šokd…
Maniskis pusdavo kaip uzmustas 😂😂😂 o dabar pats sau virsininkas, nereik niekur anksti keltis, tai isgyvens ;)
Coliuke0_0 parašė:
Zinokit kai turesit vaika nebebijositas taip pat bijojau bet pagimdzius pirma nakti ligoninej salia saves guldziausi ir buvo labai patogu. Na ir jokios baimes …
Na taip. Ramiau, kai vaika šalia : gali apkloti, jei atsiklojo nelipdama pati iš lovos, nereikia šokinėti iš lovos ir žiūrėti ar neatsiklojo - ranka pačiupinėji, o ir nereikia keltis iš lovos ir klausyti ar vaikas išvis kvėpuoja (aš siaubingai bijojau sms), o ką jau kalbėti apie miegojimą kartu, kai žindai - ir miego valandos tauposi, nes miegodama gali pažindyti, ir nugara tauposi, nes vaiko kilnoti nereikia. Bet kiekvienai savo - kita bijo vaiko neprispausti ir išsimiegoti kartu negali
LaMona parašė:
Bet kiekvienai savo - kita bijo vaiko neprispausti ir išsimiegoti kartu negali
Tikrai taip! Juolab, kai lovyte bent pas mane prie lovos lengvai prisitumia, nezinau kaip pas jus 😁
Dovs parašė:
Tikrai taip! Juolab, kai lovyte bent pas mane prie lovos lengvai prisitumia, nezinau kaip pas jus 😁
Pas mus irgi prisistūmia ir tas kraštas nusiima. Bet niekad nenaudojom jos su nuimtu kraštu, o pristumtą laikėm tik, kai vaikas vaikščiot pradėjo. Tai pristūmėm lovytę, kad vaikas nuo lovos nenukristų. Kai visai mažas buvo , tai dar neturėjau tiek patirties, kad įlįsčiau pati į lovelę ir vaiką pažindyčiau. Man reikėjo vaiką pakreipti tinkamu kampu, kad papą įduočiau
Dovs parašė:
Anksti grizoto kas mazyle ziurejo?
Vyras + darželis kai reikia
Vabaliukas09 parašė:
Skiaičiau aš tos PT idėjas ir man nėra jos priimtinos daugiau jomis nesidomėjau nes jos man prasilenkia su sveika logika nes santykiuose be vaiko yra ir vyras,o ten…
As skaitau ir stebiuos tavim, man idomu kiek tau metu? Nes atrodo ne daugiau 14-os... iskarto visu atsiprasau uz isireiskima bet nebesusilaikau , tu esi kaskoks besirdis monstras kuriai vyras svarbiau uz vaika, is taves jau ligoninei reiketu atimt vaika su tokiu mastimu.. Niekada nepamirsk kad vyras tave gali palikt bet kada.. ir beja kai senatvei tau prireiks kad vaikas atnestu tau vandens stikline nenustebk jei jis tau pasakys ,, dar nelaikas gerti laikykis dienotvarkes”.
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai