Daphne parašė:
Ech nesigavo jūsų vaiko pagailėti 😹 ir kokia trumpa atmintis. Šitaip sujaudino vaiko nepriežiūra, kad ėmė ir tirštas rūkas apgaubė 🤭
Kai tik suzinosiu, ko nedaryti, butinai nedarysiu🫡
Daphne parašė:
Ech nesigavo jūsų vaiko pagailėti 😹 ir kokia trumpa atmintis. Šitaip sujaudino vaiko nepriežiūra, kad ėmė ir tirštas rūkas apgaubė 🤭
Amadra parašė:
Na gal ką sugalvos ir palengvins gyvenimą. Ką išties reiktų daryti jei jos nebūtų 🥺😭
Daphne parašė:
Iš kur aš išmesta? Aš šiam forume labai seniai esu. Nesu bloko gavus. Taip kad 🤷♀️
Tu tai tikrai trolini per temas eidama🫢 aš jau ir meduzose mačiau kaip pyskinai viena po kito komentarą su nesąmonėm,kol ištrynė viską admin neapsikentęs,ir imete į šita purvyna,nes tik čia tavo vieta ir yra ;) čia geriausiai tau ir pavyksta atsiskleisti. Aš net nesigincinu,kad tu čia senbuvė,tas akivaizdžiai matosi. Ir tikrai ne laisva minutę gavus patrolini,o gyveni tuo, diena iš dienos,savaite iš savaites. Net labai greit į komentarus sureguoji,daug tu laisvu minučių sakyciau turi
Natali112 parašė:
Tu tai tikrai trolini per temas eidama🫢 aš jau ir meduzose mačiau kaip pyskinai viena po kito komentarą su nesąmonėm,kol ištrynė viską admin neapsikentęs,ir imete į…
Pasipykim temoje kas nori ir kaip nori trolinti gali į valias. Ypač su tokiomis pašnekovėmis. Kažkokiomis vaiduoklių medžioklėmis užsiimat 🤦♀️ Viena narė vaiko neprižiūri, aš per kažkokias visas temas ištisai rašau 🙈 Viena yra kelis komentarus parašyti, kita naršyti per anketas, bandyti atrasti kažką wow, tikrai ne kiekviena tam laiko turi. Net skaičiuoti laiką kas kiek gali bendrauti
O kokioj dar temoje mane matėt trolinant? Apie medūzas? Nuliūdinsiu, mano ten komentarų n+ ir dar geriau nuo pat pirmo puslapio 😁 kad dalį iškėlė kaip ne į temą, net nepastebėjau. Db kai parašei, pažiūrėjau, kad ir tavieji verkimai ir iškelti 😉 ajajai 🥺 ir kaip db jautiesi? Nepavargai kamputyje verkt?
Natali112 parašė:
Tu tai tikrai trolini per temas eidama🫢 aš jau ir meduzose mačiau kaip pyskinai viena po kito komentarą su nesąmonėm,kol ištrynė viską admin neapsikentęs,ir imete į…
Tamstele, baik juokint jau. Man atrodo, cirkas išvažiavo jau, o tu nepastebėjai. Tu čia bandai apšaudyt kažką trolinimo "kaltinimais", kai pati rašai iš specialiai vien trolinimui susikurtos paskyros, nes ankstesnes dvi tavo trolinimo paskyras užblokavo administracija. Tokių trolių kaip tu, čia senokai nebuvę - o gal ir išvis. Nežinau, kuo tu šiaip gyveni, ir nelabai įdomu - bet visoms aiškiai kaip saulėtą dieną aišku, kaip tau svarbu čia pasitaškyt, o užsikabinai ir vėjus užkūrei vien dėl to, kuo kažkas maitina SAVO vaikus.
Diskutavimas temoje Pasipykim nėra tikras trolinimas. Ne taip, kaip tu - mamos čia žino, kam ir kur yra vieta ir laikas. Ir kitaip, nei tu, nebando apsimesti kažkuo taip skausmingai prastai, nes matyt ir savo tikrame kailyje jaučiasi visai patogiai
Pabandyk kadanors būt TIKRA - pradžioj gal ir nepatiks, bet netgi labai susivėlus esant - galima susišukuoti (tik reikia imt ir daryt, nes apleista netvarka pati nesitvarko!). Vaikus augint nei vienai nėra lengva, bet jei tai šiektiek veda iš proto (o patikėk, iš šalies tai matosi baisiai aiškiai, nors jau iš pat pradžių žinojau - kad tu pati tai 100% nepripažinsi) - yra pagalbos kanalų. Kreipkis, padės - neteis ir parodys kelią. Jei kentėsi kažkur viena, bėgdama nuo savęs į visokias susikurtas virtualiai asmenybes - nesusitvarkys viskas savaime. Vieną dieną nubusi sugriuvusiam gyvenime, pagalvok gerai. Čia nėra jokio kito būdo. Netgi jei skalėje nuo 1 iki 100 tavo psichinė sveikata būtų 99 anot tavęs, tai realybėje negali taip būti - nes sveiki žmonės nedaro tokių dalykų, kaip tu čia darai. Apsimesti ligoniu - irgi liga.
Andiuke parašė:
Nesikeikit 😉
Kur matote keiksmažodį 🫣😅 rupūs miltai 😃
Negali moteris net pasidžiaugti, ir pasidalinti įspūdžiais
Andiuke parašė:
Jetau, gal nesipūskime taip... Labai smagu, kad viskas puikiai einasi, bet man gaila kitų - tylių narių, kurios gal pergyvena, kad jų ląstelės tiek pagyrų negavo ☺️…
Tu čia rimtai? 🙄
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai