Krizub parašė:
Ačiū už atsakymą, aš ir taip supratau, kad ne viskas pašalinta, iš naujo siunčiama kolposkopijai
Turi siųst manau konizacijai o ne kolposkopijai.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįKrizub parašė:
Ačiū už atsakymą, aš ir taip supratau, kad ne viskas pašalinta, iš naujo siunčiama kolposkopijai
Turi siųst manau konizacijai o ne kolposkopijai.
Labas vakaras merginos ,atėjau nusiraminti,nes matau kad ne viena aš su panašiomis bėdelėmis.man buvo biopsija 11.29.konizacija 02.05. Vakar ginekologė į el.pašta atsiuntė išrašą,o dėl konizacijos operacijos mėginių atsakymo kaip suprantu dar reiks palaukti.sakė bus po +-2 sav.pridedu nuotraukų ,gal galit pakomentuoti kaip čia man ,blogai labai ar dar tik pradžia (nepiktybinis ir pnš.).žpv 16 , ir 33.

Spurga1989 parašė:
Labas vakaras merginos ,atėjau nusiraminti,nes matau kad ne viena aš su panašiomis bėdelėmis.man buvo biopsija 11.29.konizacija 02.05. Vakar ginekologė į el.pašta …
Viskas gerai čia, visos beveik tą patį gaunam kai yra pakitimai. Karcinoma in situs, tai viskas vietoje, nėra išplitimo. Faktas tas, kad tai vėžinės ląstelės, bet jos pašalinamos konizacijos metu kartu su pažeista vieta ❤️ ir gyvenam toliau ilgai ir laimingai 🥰 sulauk konizacijos atsakymų jie bus tikslesni 👌
Lėlytė2 parašė:
Sveikos, kur rodėtės po konizacijos ar viskas sugiję? Kažkaip pasirodyt neliepė, bet noreciau kad už menesio apžiūrėtų. Paprastas ginekologas kompetetingas tam?🤔…
Aš lankausi privačiai,pas gydytoją,kuri specializuojasi būtent su tokiais ir kitais susirgimais.Tai ji mane apžiūrėjo
Lėlytė2 parašė:
Sveikos, kur rodėtės po konizacijos ar viskas sugiję? Kažkaip pasirodyt neliepė, bet noreciau kad už menesio apžiūrėtų. Paprastas ginekologas kompetetingas tam?🤔…
Man mano ginekologė liepė pas ją pasirodyti po mėnesio. Išrašė žvakučių, kad greičiau gytų, nes buvo daug išpjauta ir lėtai traukėsi viskas ☺️
Lėlytė2 parašė:
Užsiregistravau pas savo ginokelogę Rimą Gražienę,ji man vasario 5d atliko konizacija.o kovo 9 vyksiu patikrinimui tikiuosi kad bus viskas ok ir galėsiu grįžti į darbą.
Fėja niekadėja parašė:
Man mano ginekologė liepė pas ją pasirodyti po mėnesio. Išrašė žvakučių, kad greičiau gytų, nes buvo daug išpjauta ir lėtai traukėsi viskas ☺️
Kokias naudojat žvakutes ,aš betadine kas antra vakara
Fėja niekadėja parašė:
Viskas gerai čia, visos beveik tą patį gaunam kai yra pakitimai. Karcinoma in situs, tai viskas vietoje, nėra išplitimo. Faktas tas, kad tai vėžinės ląstelės, bet j…
Ačiū labai 🥰
Sveikos, ar yra kam kartu su konizaciją ir histeroskopiją kartu darę? Kaip vyko gijimas? Man operacija daryta vasario 5, aną savaitę gydytoja pridegino, nes stiprokai kraujavo. Bet ir po šiai dienai šviesaus kraujo pasirodo. Nebeišmanau ką daryt, ar vėl lėkt pas gydytojus, ar laukti..
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai