pierla parašė:
Supratau, vadinasi ilgai laukus palauksiu dar![]()
Konizacijos atsakymas ateina tarp 2-3savaiciu. Man paskambino ginekologė kai atsakymus gavo.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįpierla parašė:
Supratau, vadinasi ilgai laukus palauksiu dar![]()
Konizacijos atsakymas ateina tarp 2-3savaiciu. Man paskambino ginekologė kai atsakymus gavo.
Rasa19977 parašė:
As vakar skambinausi i stacionara ir sake jau yra ats ir sako gydytojas ryt dirba turetu suvesti, tai va del to ir sakau, kad dar palauksiu
Krizub parašė:
O gal gali kas paaiškinti ką reikia frazė "radikalumas abejotinas"?
As nepasakysiu
Krizub parašė:
Manau gal neviskas išpjauta?:/ ka rašo e.sveikatoj?
pierla parašė:
As vakar skambinausi i stacionara ir sake jau yra ats ir sako gydytojas ryt dirba turetu suvesti, tai va del to ir sakau, kad dar palauksiu![]()
Ne rytoj turetu paskambint, o jai nesulauksit skambučio bandykit pati ginekologei paskambinti.
pierla parašė:
Taip, bet cia kas? Ats biopsijos histologinio?
Cia konizacijos atsakymas as manau.
Krizub parašė:
Radikalus pašalinimas yra kai viską pašalina, jei abejotinas gali reikėti antros konizacijos
Rasa19977 parašė:
Cia konizacijos atsakymas as manau.
Jus teisi, pasiskambinau ir taip tai atsakymas yra. Valiooo 🎊
Rasa19977 parašė:
Manau gal neviskas išpjauta?:/ ka rašo e.sveikatoj?
Ačiū už atsakymą, aš ir taip supratau, kad ne viskas pašalinta, iš naujo siunčiama kolposkopijai
Lėlytė2 parašė:
Radikalus pašalinimas yra kai viską pašalina, jei abejotinas gali reikėti antros konizacijos
Ačiū už atsakymą. Kol kas siunčia tik kolposkopijai.
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai