Agniete24 parašė:
loraley - vat vat, musu situacijoj visiskai tokios pat, maniskis irgi nuo 8h ryto iki 9h vakaro ant kedutes kol neisvareo kai pagimdziau galvojau kad tik negryzt i ta pacia palata nes geda paziuret i mamytes kitas butu, nes irgi jau paryciais miegot nedaviau su savo skundais ir pagalbos prasymais
![]()
![]()
zinau kad tada maziausiai visokie knarkimai rupi
![]()
o del siuliu nesijaudink, tas kvapas galbut tik del to kad zaizda, tuo paciu ir 'ten' valosi
pas mane irgi buvo kvapas, keistas ir nelabai kvepiantis, galvojau kad negerai, puliuoja, bet viskas buvo ok, dabar jau uzgije ir su laiku ir kvapas nyko ir isnyko
tau dar tik pati pradzia, savaite laiko, tai ner ko noret
tik nepamirsk svaros ir prieziuros
![]()
o tau liepe guleti vonioje kieviena diena? na jo, man tik savaite, bet taip baisu kad kas nors blogai nebutu, ligonines nepatinka man :(.. einu i dusa kelis kart per diena, netgi nakti, kai tik uzsimanau i tualeta, tai jau dusas neisvengiamas, nors tik kelios siules, bet jos jauciasi ;/
o kur registravai vaikuti? savo GP ar kazkur kitur? as registravau del gimimo liudijimo, ir man atsiunte laiska kad turiu atvesti vaikuti butent ta pacia diena i kazkoki centra, apziurejimui ir pan, cia gal midwife uzregistravom ir nieko nepasake ;/...