Gita C parašė:
as ir palatos prasaiausi uz pinigus nes yra, tai sako no avilable siuo metu. snekuosi su tokia panike, o sako ten tos juodes savo draugus uz dyka susileidzia. nors …
Man irgi uz dyka dave
Gal patikau labai
Gita C parašė:
as ir palatos prasaiausi uz pinigus nes yra, tai sako no avilable siuo metu. snekuosi su tokia panike, o sako ten tos juodes savo draugus uz dyka susileidzia. nors …
Man irgi uz dyka dave
Gal patikau labai
gintariaa parašė:
Man irgi uz dyka daveGal patikau labai
![]()
xe xe xe. gal ir patikai
Gita C parašė:
Dekuj labai. gimdymo geriau nepasakosiu nes issigasit. geriau apie prieziura papasakosiu.
na su tais plysimais tai tikrai ziauru...as labia laukiu susitikimo su savo mazyliu,bet kai pagalvoju apie viska ir pasiskaitau tai prigalvoju visokiu nesamoniu
o kodel tave dar laiko?kiek zinau cia viena diena ir paleidzia namo...
Gita C parašė:
Na mano istorija labai komplikuota. mane skatino 3 paras ir tik 4 paroj pagimdziau. mazius svere 4.300 gramu. mano yra ilga ir sunki gimdymo istorija, kai pagimdysi…
na taip, nemazas berniukas pas tave, del to tiek plysai tikriausiai, visom ziuriu skirtingai, kiek skaiciau kitos lengvai pagimdo, kitom labai sunkiai, nu svarbiausia jau po visko :), drauge man sako, kad galesiu nubegt gimdyt i ligonine kai prasides, kad salia namu ji ir siaip, kad lengvas nestumas, bet manau, kad jei lengvas nestumas, nereiskia, kad lengvai ir pagimdysiu, aisku negalvoju apie blogiausia, as labiau optimiste, o kaip bus suzinosiu tik po menesio
oj as tai buvau optimizmo bomba. visas nestumas grazus, aisku pavemiau bet priemiau kaip normalu dalyka, gimdymo plana turejau, kaip viskas bus, o viskas apsisuko 180 laipsniu kampu, visiskai priesingai. kai tik nuvariau pas midwive termino diena paprastai apziurai taip ir nebeisejau.
laiko mane nes kraujo spaidimas buvo tai aukstas tai zemas. dar infekcija slapime pas mane rado. tai vaistais pompuoja.
Gita C parašė:
oj as tai buvau optimizmo bomba. visas nestumas grazus, aisku pavemiau bet priemiau kaip normalu dalyka, gimdymo plana turejau, kaip viskas bus, o viskas apsisuko 1…
nu nelabai kas tada...man irgi visas nestumas geras,o kaip bus ta diena tai net neisivaizduoju...eisiu kita savaite pas midwife irgi darysim gimdymo plana...bet man visi sako nelabai jo ir reikia nes gali buti viskas visai kitaip nei noresiu...
Debeselis123 parašė:
nu nelabai kas tada...man irgi visas nestumas geras,o kaip bus ta diena tai net neisivaizduoju...eisiu kita savaite pas midwife irgi darysim gimdymo plana...bet man…
Gimdymo planas tai pasakysi kas dalyvaus gimdyme, jeigu viskas gerai kur noresi gimdyti, ar vaika ant krutines uzdeti. Nusiteik, kad bus kaip bus, bet jeigu bus gerai, tai tegul buna kaip tu nori
as.juste parašė:
As siandien pradejau ant lapo rasytis sarasiuka ka vesiuos i ligonine, tai vis prisimenu dar ka, prisoku, parasau.![]()
ir ka vesies?
as jau kaip ir susidejau,bet irgi vis dadedu dadedu
Debeselis123 parašė:
ir ka vesies?as jau kaip ir susidejau,bet irgi vis dadedu dadedu
![]()
Susirasiau mazuliui ko reikia, tai desiuos drabuzeliu, kojnytes vilnones, kepuryte, marskinukus kur kartu su pirstinytem, pampersu, buteliuka pasiimsiu del viso pikto, soski, ranksluostuka, pleduka, masinine kedute kas be ko.
Sau susirasiau, kad reikia, higienos priemoniu (dezodorantas, dregnos serveteles, iklotai, paketai), maitinimo liemenele, padukai i liemenele, chalatas, tapkes, naktinukai, ranksluostis, rubai persirengt jau isvaziavimui.
Draugui uzrasiau irgi higienos priemones (dezodorantas ir pan.) chalatas, tapkes.
Gal ka papildyt turit?
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai