2013.06.24 21:23 (prieš 12 m.)
na kaip ir sakiau viskas buvo labai sunku. 18 diena buvo terminas. nulekiau paprastam vizitui 18 diena. patikrino spaudima ir sako baisiai aukstas tai vesim paziuret ar nera kitu tos preeklamsijos pozymiu. nu ir daktarai nutare kad geriau nerizikuot ir pradet skatint. tai paliko ta pacia diena ligoninej mane. ikiso skatinamaji tampona, pagal viska jis turetu suveikt per 24 valandas. po paros baisiuose saremiuose kaklelis visikai uzdaras. kai tik iseme tampona, tai padare maksties masaza ir suleido skatinamosios zele, kuri neva labai stipri, vel begale saremiu ir tik vienas atidarytas centimetras po dar 24 valandu. po kurio laiko jie nusprende vel pakartoti ta zele, tai dar po 24 valandu ir saremiu vistiek buvo tas vienas centimetras o maziaus galva padebesiais ant kiek aukstai. sako reik mums bent 3 cm. kad galetume kirpti vandenis. ir kita ryta guliu ligoninej ir nei is sio nei is to nubego vandenys koks kibiras. labai apsidziaugiau , galvoju pagaliau progresas. jie paIuri o ten tas pats 1 centimetras. dar prie viso to sako skysciu mazai pas mane tai laselines dvi pastate. po vandenu nubegimo saremiai nezmoniski prasidejo.isveze i gimdykla pastate skatinamaja laseline kuri dar dar dar stipresne. ir ji paskaudina saremius tris kartus. o as jau iskankita po. tryju dienu nebeturejau jegu. todel paprasiau epidiuro. nu po tos laselines pastatymo , po 4 valandu atsidare dar vienas centimetras, tai volia turim cielus du. patikrino dar po seseiu valandu turim dar viena cm. sakau jei ateisite po 4 valandu ir bus dar tik vienas prasidares cm. darykit man cezari nes jegu nebeturiu nei per kur, tai atejo po tu 4 valandu ir aciu dievui ivyko stebuklas ir buvo atsidares cielus 8 cm. o like du atsivere per pusvalandi gal. o stumt reikejo neMoniskai. po dvieju valandu stumimo galvyte buvo jau beveik islindus bet tik beveik. o as jau rekiau kad daugiau nebegaliu stumt nes samone nuo nuovargio prarandineju. tai sako mes tau padesim. kirpsim kad lengviau lystu ir biski reples panaudosim. sutikau nes pati jau nebebuciau isstumus. tai jie labai greit mano mazuli istrauke , bet as iskart atsijungiau plysau ir siuvo skersai ir isilgai. bet jis islindo, mano dickis 4,300 g berniokas