sand parašė:
Sveikos,ar jau galiu džiaugtis?10 dpo išryškėjo per pirmas 5 min🙂 CC testukas
Patarciau dar kitos firmos pakartoti, man sis yra apgaves, taip pat per pirmas 5 min islindo vaiduoklis gan aiskus, linkiu, kad pasitvirtintu 😇
sand parašė:
Sveikos,ar jau galiu džiaugtis?10 dpo išryškėjo per pirmas 5 min🙂 CC testukas
Patarciau dar kitos firmos pakartoti, man sis yra apgaves, taip pat per pirmas 5 min islindo vaiduoklis gan aiskus, linkiu, kad pasitvirtintu 😇
RauDonoji parašė:
Gulėjau ir aš palatoje su mergina kuri grįžo pakartotinai vaisto, nes blogai krenta hcg, jai gal 10 savaičių buvo..tai baisu, tiksinti bomba. Man buvo beveik 7, sul…
Buvo atėję pakalbėti šiandien , tai griežtai atmetė vaistų klausimą.. Aš vėl ant klaustuko iki rytojaus.
Sveikos,ir man šiandien prasidėjo mm,na dar viliuosi gal čia tas implantacinis kraujavimas,bet skauda pilvą tai turbūt mm....dvi dienas vėlavo,testas vakar darytas neigiamą rodė, nelemta turbūt trečio zirniuko susilaukti ir amžius savo turbūt ir bakterija gimė dažnai rasdavo, dabar seniai bebuvau tai manau turiu kokį uždegimą ir vėl,bet tas burbuliavimas makštyje nepraėjo,kas gali būti
Sandraaa parašė:
Labas rytas, 13 dpo, dar vis be aiskaus patvirtinimo 🤔 nors juostele tikrai matosi nesunkiai, bet nera ryskesne nei vakar, dar ir blankesne, tai arba pamaiso tai, k…
Jei čia livsane, man ryškesni buvo po pietų/vakarais.
mazojiass parašė:
Buvo atėję pakalbėti šiandien , tai griežtai atmetė vaistų klausimą.. Aš vėl ant klaustuko iki rytojaus.
Jūsų istoriją nuo vasaros seku. Laikykitės ✊
Saulė Danguj parašė:
Jei čia livsane, man ryškesni buvo po pietų/vakarais.
Ačiū 💖 tik baigsis istorija, nes nusprendžiau, kad leisiu šalinti ir šita kiaušintaki...
mazojiass parašė:
Ačiū 💖 tik baigsis istorija, nes nusprendžiau, kad leisiu šalinti ir šita kiaušintaki...
Nežinau, kaip ten kas. Nenusimanau tikrai. Bet jaučiu, kad kol kas esate emocijose. Normalu. Išbūkite jose. Sprendimus priimkite vėliau. 🩷
mazojiass parašė:
Laikykitės🤍🙏
Svajokle321 parašė:
Pas mane neaiski situacija irgi, kazkas smezuoja vis testuose bet neryskeja ,tai nezinau turbut kad nieko nebus🧐
Pas mane tai net nezinau ar per fotke matysis,tureciau jau snd ryt susirgti mm
mazojiass parašė:
Laikikytes , bet tikrai nepriimkit sprendimų ant emociju , linkiu visko ko geriausio ❤️
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai