Debeselis123 parašė:
laba,o kas tave uzregistravo i ligonine?pati ar midwife?
Midwife. As tik pati pirma karta kai ejau pas daktarus su nestumo nestu tai uzsiregistravau i GP, o paskui jie visur mane registruoja, viska pasakoja.
Debeselis123 parašė:
laba,o kas tave uzregistravo i ligonine?pati ar midwife?
Midwife. As tik pati pirma karta kai ejau pas daktarus su nestumo nestu tai uzsiregistravau i GP, o paskui jie visur mane registruoja, viska pasakoja.
as.juste parašė:
Del plano, tai taip ir buvo, vizito metu pas midwife, viska papasakojo ji man koki nuskausminamieji, kaip viskas vyksta, uzsipilde, knygoje, kad aptarem tuos klausi…
sveika,o tai leidzia vyrui pasilikti ligoninei per nakti? nes as girdejau kad neleidzia per nakti... jei pagimdai vakare tai vyras varo namo o tu lieki viena su mazyliu...
Debeselis123 parašė:
sveika,o tai leidzia vyrui pasilikti ligoninei per nakti? nes as girdejau kad neleidzia per nakti... jei pagimdai vakare tai vyras varo namo o tu lieki viena su maz…
Toje ligonineje kur as gimdysiu leidzia, ir netgi nesiuncia namo kita diena, kaip daznai pasitaiko Anglijoje, jeigu nori gali pasilikti tu su leliuku ir vyru ligonineje iki savaites laiko, kad akuseres tave ismokintu kaip elgtis su pirmagimiu, kaip ji maudyti, maitinti ir panasiai. Bet man sito neprireiks, nes i pagalba atvyks mano mama.
Debeselis123 parašė:
sveika,o tai leidzia vyrui pasilikti ligoninei per nakti? nes as girdejau kad neleidzia per nakti... jei pagimdai vakare tai vyras varo namo o tu lieki viena su maz…
Mano vyrui leido pasilikti, bet neliko jis, nes jam kaip ir lovos nebv, dviem butu buve nepatogu, juk mamai po gimdymo pailseti reikia
na bv kede tokia platoka, bet kam ta vyra kankinti
Ir as pagimdziau ryte, tai vakare jau galejau vaziuoti namo, bet likau, nes norejau kad kita diena apziuretu placiau vaika ir pan, tai kita diena po pietu paleido...
as.juste parašė:
Toje ligonineje kur as gimdysiu leidzia, ir netgi nesiuncia namo kita diena, kaip daznai pasitaiko Anglijoje, jeigu nori gali pasilikti tu su leliuku ir vyru ligoni…
kaip gerai
as vyksiu uz poros savaiciu reikes ir man apie tai paklausti
Debeselis123 parašė:
kaip geraias vyksiu uz poros savaiciu reikes ir man apie tai paklausti
![]()
O kokiame mieste tu gyveni?
as.juste parašė:
O kokiame mieste tu gyveni?
prie Cambridge
1Alina1 parašė:
Norėčiau jūsų pasiklausti kaip su baseinu mažiems vaikams yra, gal kuri nors domėjotes, o gal ir lankotes su mažaisiaisnes mąstau po vaiko gimimo praėjus šešiom…
labuka
kaip jautiesi
kaip smagu jau greit laikysi savo angeleli ant ranku
nebijai gimdymo?
Debeselis123 parašė:
labukakaip jautiesi
kaip smagu jau greit laikysi savo angeleli ant ranku
nebijai gimdymo?
![]()
Labukas, preitą savaitę skausmai kankino, o šią kaip prieš audrą tyla.. net nesuprantu
Gimdymo gal ir nebijau, bijau skausmo, plyšimo ir siuvimo.. ir labai tikiuosi, kad pavyks gimdyti vandenyje sekmingai
Bet ir pačiai nebedaug liko
tik man tokia dilema yra, jog UK data 11, o LT 19 dieną, o man jau šį penktadienį pradės tą masazą daryti ar kaip pasakyti, bet nelabai noriu, noriu, kad viskas natūraliai ateitų, nes šiuo metu kai nežinau kada viskas prasidės mažiau stresuoju
1Alina1 parašė:
Labukas, preitą savaitę skausmai kankino, o šią kaip prieš audrą tyla.. net nesuprantuGimdymo gal ir nebijau, bijau skausmo, plyšimo ir siuvimo.. ir labai tikiu…
svarbu islikti ramiai kai viskas prasides
nusiteikti reikia kad viskas bus gerai
maziau stresuosim
o koki masaza darys?ir kodel?
nesu girdejus apie masaza
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai