liepa28 parašė:
Labas, man prieš 17 dienų darė planinį cp, prieš dieną atsiguliau į ligoninę (reikia turėti microlax klizmute) ir ryte prasidėjo pasiruošimas operacijai, viskas lab…
Kaip jauciates po operacijos?
Architektų g. 77, Šiauliailiepa28 parašė:
Labas, man prieš 17 dienų darė planinį cp, prieš dieną atsiguliau į ligoninę (reikia turėti microlax klizmute) ir ryte prasidėjo pasiruošimas operacijai, viskas lab…
Capuchino parašė:
Wow, kaip atrodo viskas paprasta ir greita😁😁 tikiuos viskas praeis taip pat. Daugiau kazko imantraus nereikia gimdyves krepsi dasipildyt nei įprastai ? Beja kas atl…
Gimdyvės krepšelio pilnai užteko man, tik su tinklinėmis kelnaitėmis man buvo nepatogu, o gydytojai liepė dėtis kelnaitės aukštu liemeniu, va tokių tai truko 😃
Operavo Anužis ir Bogužiene, man jau antras cp, tai buvo daug geriau nei po pirmo🙂 gal atsigavimo laikotarpis kiek sunkesnis dėl skausmo, bet greitai viskas praeina 🙂
Eiva2 parašė:
Po operacijos aišku nėra lengva, tik svarbu kuo greičiau stotis ir pavaikščioti, nueiti į wc🙂 aš jau po operacijos 5 val prašiau kad išimtų kateterį (nors jį žadėjo per naktį palikti) ir kėliausi, bandžiau pati į wc nueit. 🙂 Namie skaudėjo dar kokią savaitę, o paskui vis mažiau ir mažiau, dabar jau nieko nebejaučiu 🙂
Capuchino parašė:
Sveikos!🌹 Po vizito siandien mazylis pasirodo patogiai isitaises sedi ir nenori keisti padeti, turbut teks cp ruostis.
Man darė ekstra cp, tai personalas superinis. Operavo Anužis ir anesteziologas nuostabus buvo (gal dėl to, kad visus skausmus nuėmė, jis man taip patiko 😅), pasakojo kas vyksta, ką ten man daro.
Padraika22 parašė:
Aš guliu pataloginiam skyriuje tai bent jau šiandien niekas nesikeičia. Reikia testų kas 72h, kaukių ir lankytojai neįleidžiami. Rytoj gal kas pasikeis, nežino net …
Galbūt rytoj bus sprendžiamas šis klausimas. Jei ką sužinosite parašykite 🙂
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai