Ryto akimirka parašė:
Aš nepirkinėju nei rankinių, nei papuošalų, esu absoliuti minimalistė, bet turiu saugusiam žmogui būdingų finansinių įsipareigojimų. Bet jei išlesiu 5000 ivf, teks …
Aš irgi minimalistė, kuri mėgdavo ne daug, bet kokybiškai. Dabar išliko tas "nedaug", bet jau kartais sau daiktus perku abejotinos kokybės, kartais tai tikrai bile ką... dėl to, kad neįtikėtinos sumos pinigų iškeliauja vaiko poreikiams. Na bet ne apie tai čia, aišku, kalbame.
Dėl to mažo tikėjimo pastojimu, tai žinokite, aš irgi kažkaip prieš pradedant IVF galvojau, kad maždaug - na gerai, pasidarom tą IVF ir nebesukam galvos (gi prieš tai dar maniau, kad mums IUI gali padėti). Gydytojai tąkart mums irgi "žadėjo" gerus rezultatus, nes ale jauni. Kai darė transferį ir aš gulėjau ant to "lėktuvo", tai gyd. sakė "pagal viską galima numatyti puikų nėštumą". Padebesiais skraidžiau iki HCG, po kurio visas mano tikėjimas dužo ir prasidėjo tikras sunkusis kelias. Pasitikėjimais gydytojais irgi smuko... Juk žadėjo taip optimistiškai, išleidome krūvą pinigų ir rezultato tai neatnešė. Dėl to tušti pažadai, kad viskas bus gerai man ne tik, kad nereikalingi, bet net ir atgrąsantys.
Čia forumuose susirinkusios moterys, minančios nevaisingumo takelius ne vienerius metus, yra kas ir dešimtį metų skaičiuoja. Patirtys - didžiulės. Surinktos ir išstudijuotos info kiekiai - milžiniški. Jums rašo realias tikimybes. Ne dėl to, kad kažkaip blogai nuteikti ar pesimistinės nuotaikos įpūsti, o tikiu tam, jog padėtų suprasti, ko tikėtis
Jeigu nebūčiau skaičiusi TD forumo nevaisingumo temų, tai jau būtų 7-ti metai, kaip blaškomės palei gydytojus be rezultato. Čia išskaičiau esminius kabliukus, kuria linkme domėtis ir tik tai atnešė rezultatą, kurio linkiu kiekvienai čia esančiai