Ryto akimirka parašė:
Viskas gerai:). Pas mane,matyt visgi, užprogramuotas tas hyper optimizmas, tai išorinės nuomonės poveikio neturi. O aš čia, nes life happens net ir didelėms optimus…
O kokią kliniką pasirinkote? 😊
Ryto akimirka parašė:
Viskas gerai:). Pas mane,matyt visgi, užprogramuotas tas hyper optimizmas, tai išorinės nuomonės poveikio neturi. O aš čia, nes life happens net ir didelėms optimus…
Ir aš pritariu nuomonei, kad reikia balanso tarp priežasčių radimo ir bandymų skaičiaus. Kaip kažkuri minėjo, nepamest sveiko proto ir adekvatumo. Man irgi dar skirs papildomus tyrimus. Ir aš už, jei tik ne tūkstančiais kainuos. Puikiai suprantu ir tai, kad gali man ir nepasisekt. Bet būsiu pabandžius. Ir jei kažkam nepasisekė, ir kyla kartėlis, niekas negali teisti - nes tai, turbūt, vienas iš sunkiausių emocinių išbandymų moteriai.
sugar9 parašė:
Embrions. Ten ir kainos kol kas mažesnės, ir buvo be problemų susitikt su gydytoja online pirmai konsultacijai, ir ilgai kalbėjom, visko išklausinėjo. IVF Ryga, pas Fodiną laukiau 3 mėn., ir kiaulystės dėsnis, prieš pat vizitą pasigavau virusą. Dar bandžiau įtikint Mariną, jos asistentę, bent trumpam pokalbiui, apšilimui, bet buvo trumpai atrašyta, kad pirmos konsultacijos - tik gyvai. Taškas. Po to dar bandžiau derinti laikus, bet spjoviau, ir susisiekiau su Embrions. Mane laaaabai spaudžia laikas, tai dar 3 mėnesius neturiu prabangos laukti. Na,va, atsakiau į klausimą labai išsamiai
Ryto akimirka parašė:
Embrions. Ten ir kainos kol kas mažesnės, ir buvo be problemų susitikt su gydytoja online pirmai konsultacijai, ir ilgai kalbėjom, visko išklausinėjo. IVF Ryga, pas…
Puiku😊 laikysime kumščius, kad tai būtų pirmas ir paskutinis kartas 🙃
StebuklingaŽaluma parašė:
Tikrai taip. Neieškant bėdų, daugkartiniai bandymai sėkmę atneša labai retai.
Yra situacijų, kai sėkmę atneša būtent bandymas dar kartą, pavyzdžiui, kai labai žemas rezervas ir prasta ląstelių kokybė. Taip, galima bandyti kokybę pagerinti, bet kartais net ir gerinant visais įmanomais būdais galima pagerinti tik sąlyginai. Tokiu atveju, žinoma, reikia pasirinkti stipriausius gydytojus ir stipriausias labes, bet net ir ten gali prireikti daugiau bandymų, nes tiesiog toks problemos pobūdis. Man pačiai pavyko po 7 IVF ir man optimizmas tik didėjo, ypač pasirinkus gydytoją, kuris labai stiprus tokiose situacijose, nematau čia nieko neadekvataus
Ryto akimirka parašė:
Na ir labai geras požiūris! Su tokiu požiūriu ir randama jėgų eiti iki galo ir per gyvenimo sunkumus. Didžiausios sėkmės jums! 😊
Donciuta parašė:
Yra situacijų, kai sėkmę atneša būtent bandymas dar kartą, pavyzdžiui, kai labai žemas rezervas ir prasta ląstelių kokybė. Taip, galima bandyti kokybę pagerinti, be…
Bet Jūs turbūt savo situacijoje pakeitėte ne vieną kliniką, kas galėtų reikšti, jog nebandėte dar ir dar ten pat ir neužstrigote ties vienu gydytoju, kuris stokoja kompetensijos, patirties ar tiesiog neturi galimybės taikyti modernesnių med. technologijų, reikalingų sudėtingesniais atvejais...
Rašydama apie adekvatumą/optimizmą minty turiu situacijas, kai tikimasi pastojimo n-tąjį kartą darant eilinį IVF toje pačioje kuklių galimybių klinikoje... Dažnai net Jūsų minimoje situacijoje, kai rezervas mažas, tiesiog iššvaistomos galimybės, nes labės silpnos, deja ir net ta 1 ar 2 aukso vertės kiaušialąstės nueins perniek. Pvz. Santarose.
Bet Jūs turbūt savo situacijoje pakeitėte ne vieną kliniką, kas galėtų reikšti, jog nebandėte dar ir dar ten pat ir neužstrigote ties vienu gydytoju, kuris stokoja …
Jei kiaušialąsčių kokybė bloga ir sukuriami embrionai su pakitimais, tai kokia labė bebūtų, rezultato nepakeis ir reiks bandyti dar ir dar, ir dar, kad gauti geros kokybės kiaušialąstę.
The Sea parašė:
Jei kiaušialąsčių kokybė bloga ir sukuriami embrionai su pakitimais, tai kokia labė bebūtų, rezultato nepakeis ir reiks bandyti dar ir dar, ir dar, kad gauti geros …
Prastose labėse prarandamos potencialiai geros lytinės ląstelės ir jau skurti embrionai. Tiesiog žūva, "neatšyla", ko nebūna gerose klinikose
Mano patirtyje 3 IVF. Du iš jų Lt. Tai iš tų pačių +/- 18 kiaušialąsčių Lt tesugeba gaut i vos 2-4 embrionus, kai tuo tarpu LV - 12. Skaičiai kalba už save.
Bet Jūs turbūt savo situacijoje pakeitėte ne vieną kliniką, kas galėtų reikšti, jog nebandėte dar ir dar ten pat ir neužstrigote ties vienu gydytoju, kuris stokoja …
Taip klinikas mes keitėme, bet ir Stambule, kur mums pavyko, pavyko ne iš pirmo karto. Tiesą sakant, ten skridome 8 kartus ir turėjome 3 IVF. Net ir geriausiose klinikose kartais reikia bandyti dar kartą ir ypač tai aktualu turinčioms mažą rezervą
Jei ne mūsų atkaklumas, žiūrėjimas savo kelio ir nesiklausymas nuomonių - tai rezultato neturėtum, o dabar kai turim tie skaičiai absoliučiai nereikšmingi. Taip sakant, Roma ne per dieną buvo pastatyta ir didžiausi pasiekimai žmonijos, turbūt, ne iš pirmo ir ne iš antro karto pavyko, o klaidos ir feilai yra sėkmės dalis.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai