Karolina12345 parašė:
Lietuva, tai taip - tikrai silpna. Bet silpna ir Ryga - Fodinos klinika?
Na F, manau toli iki TR irangos lygio, todel mes pasirinkom TR
Karolina12345 parašė:
Lietuva, tai taip - tikrai silpna. Bet silpna ir Ryga - Fodinos klinika?
Na F, manau toli iki TR irangos lygio, todel mes pasirinkom TR
Karolina12345 parašė:
Ačiū visoms, nesitikėjau gauti tieeek daug palaikymo!
Man irgi plano turėjimas labiausiai padeda, todėl dabar taip baisu, nes jaučiuosi …
Parašyk man pm.
Karolina,mano asmenine nuomone, tai dėl vieno embriono transportavimo už tą pačią sumą būtūmėt pasidarius naują IVF Rygoj. Kitas dalykas embriono šaldymas, transportavimas, atšildymas, biopsija, vėl šaldymas, ar tikrai vis dar tikite stebuklais?
F mane pratampė 3 metus, 3 IVF, 4 FET ir nieko nesigavo. Grįžau į LT, padarė naują IVF+įkėlimas šviežiam cikle ir pavyko. Ne laimės tai buvo dalykas, o racionalaus mąstymo. Keisti metodus, klinikas, atsižvelgti į skirtingų daktarų nuomonę. Aišku pirmiausia aš galvą tvarkiausi nuo streso, įtampos, nenormalaus ritmo. Gydytojai dirba pagal formulę, bet kiekvienai pacientei ji individuali. Tad galite bandyti Rygoj, bet nei nepavyks, negaičiau lako su F pezalais ir lėkčiau į Tr.
Syria parašė:
Karolina,mano asmenine nuomone, tai dėl vieno embriono transportavimo už tą pačią sumą būtūmėt pasidarius naują IVF Rygoj. Kitas dalykas embriono šaldymas, transpor…
Taip, dabar vienintelis klausimas, ar iskart į Turkija, ar bandyti viena karta Rygoj. As LT po kiekvienos nesekmes iskart keiciu klinika ir gydytoja, tai ir pas F jei kas nezadu uzsisedet.
Karolina12345 parašė:
Taip, dabar vienintelis klausimas, ar iskart į Turkija, ar bandyti viena karta Rygoj. As LT po kiekvienos nesekmes iskart keiciu klinika ir gydytoja, tai ir pas F j…
Jeigu F klinikoje nedaro IMSI arba PICSI, tai su vyrisko faktoriaus bedom nedaryciau sioj klinikoje.
Meshka parašė:
Jeigu F klinikoje nedaro IMSI arba PICSI, tai su vyrisko faktoriaus bedom nedaryciau sioj klinikoje.
Daro tik PICSI
Karolina12345 parašė:
Daro tik PICSI
Na vis sis tas... pakalbekite su F, ar jums taikys PICSI, jeigu sakys kad ne, tuomet butu argumentas nesirinkti klinikos.
Karolina12345 parašė:
Taip, dabar vienintelis klausimas, ar iskart į Turkija, ar bandyti viena karta Rygoj. As LT po kiekvienos nesekmes iskart keiciu klinika ir gydytoja, tai ir pas F j…
Aš pasakysiu savo asmeninę nuomonę. Kokiu tikslu pas F darėte šio embriono PGTA? Ar yra genetinių problemų? Ar verta buvo vardan to kad rizikuoti jog embrionas greičiausiai neatlaikys? Manau F buvo suinteresuota nuplėšti daugiau pinigų tyrimams (Kam prp jei viskas gerai?), aiškiai suprato kad embrionas neatlaikys, tad laukti jūsų išskiestom rankom ir pinigine su nauju IVF. Kalbu taip apie ją, nes puikiai ją žinau per tiek metų. Kaip minėjau, galėjote už tuos pinigus tiesiog naują IVF padaryti pas ją ir nesukt galvos dėl vieno embriono. Bet kadangi tai yra pinigų plėšimo mašina, tai strategija aiški. Pasiseks pas ją ar nepasiseks - niekas jums čia nepasakys, patirtys skirtingos. Čia manau turite vadovautis pati savo racionalumu, ir netgi nuojauta.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai