StebuklingaŽaluma parašė:
Nesupratau net... Jūs taip nurašote 4BB embrioniukus? Tai, kad tokie gali būti potencialiai kuo puikiausi!![]()
Mano "prasciokas" 2bb siemet pirma klase baigineja 😊 Kai tuo tarpu 4aa net nekibo...
StebuklingaŽaluma parašė:
Nesupratau net... Jūs taip nurašote 4BB embrioniukus? Tai, kad tokie gali būti potencialiai kuo puikiausi!![]()
Mano "prasciokas" 2bb siemet pirma klase baigineja 😊 Kai tuo tarpu 4aa net nekibo...
Vasara93 parašė:
Labai gaila, bet dar turite du sansus, tikekite jais ❤️ o sakykit, nesvarstet iskarto abieju tikrinti likusiu? Jeigu netycia (ko zinoma jum nelinkiu) kuris vienas n…
Mes pradėjome rugpjūti, buvo dviguba stimuliacija lapkritį ir sausį dėl mažo amh. Turime du mažiukus, vienas praėjo pgt. Kitam paiimta biopsija. Tada pastėbėjo kad praleido LIT, darėme dvi, kas tris savaites, vyrui abu kartus prieš procedūra imdavo kraują ir darydavo tyrimą ir tada po trijų savaičių atėjo teigiamas atsakymas, tuomet darė PRP gimdos, dabar vaistai ir planuojama 12 d įkėlimas pas ją
Choir parašė:
Mes pradėjome rugpjūti, buvo dviguba stimuliacija lapkritį ir sausį dėl mažo amh. Turime du mažiukus, vienas praėjo pgt. Kitam paiimta biopsija. Tada pastėbėjo ka…
Aciu, kad pasidalinot
Klausimas del LIT, kiek maciau merginos rase, kad vyrui daro visada dabar jau infekciju tyrima pries kiekviena LIT , tai kaip supratau - ji padaro tapacia diena kaip ir daro LIT, speja suvaikscioti rezultatai?
Vilties_trupinėlis parašė:
Svarstėme, bet viskas remiasi į finansus...vien fet su vaistais, kraujo tyrimais, važinėjimais, vizitais papildais ir pgt išėjo tikrai nemažai neskaičiavau tiklsia…
Supratau
tikraip taip, labai gaila, kai tokios dideles pinigu sumos vaiksto norint susilaukti vaiku... Mes irgi su vyru jau net nebeskaiciuojam kiek isleidome Rygoje ant tyrimu, visu skraidymu, LIT proceduru pries paskutinius kelimus, atrodo tuos pinigus geriau butume investave i vaiko ateiti ar bent jau atostogu isvyke, bet o ka padarysi... Jau vien dabar pirminei konstulacijai skaiciavau, kad maziausiai reikes palikti apie 1500 tyrimams, spermogramai ir konsultacijai, o dar papildomai vel lektuvo bilietai, viesbutis, masinos aikstele...
Norejau paklausti - ar F visiems liepia ERA darytis? As kiek skaiciau cia merginu zinuciu is anksciau, kad tas ERA pieno riebuma rodo
Beja - maciau kainos skiriasi puslapyje kai ziuri anglu kalba ir lietuviu - parasyta, kad Lietuvos ir Estijos gyventojams kainos tos pacios kaip ir Latvijos, mes kad ir lietuvos pilieciai, bet gyvename UK, idomu kokias kainas taikys, nes vien ICSI paziurejus kaina skiriasi vos ne dvigubai
Vasara93 parašė:
Aciu, kad pasidalinotKlausimas del LIT, kiek maciau merginos rase, kad vyrui daro visada dabar jau infekciju tyrima pries kiekviena LIT , tai kaip supratau - ji…
Ne visiems turbūt, mums ERA nesiūlė ir net neužsiminė apie šį tyrimą 🙂
Luna13 parašė:
Ne visiems turbūt, mums ERA nesiūlė ir net neužsiminė apie šį tyrimą 🙂
Supratau, aciu
Vilties_trupinėlis parašė:
Svarstėme, bet viskas remiasi į finansus...vien fet su vaistais, kraujo tyrimais, važinėjimais, vizitais papildais ir pgt išėjo tikrai nemažai neskaičiavau tiklsia…
Aš kai pamatau Era - tai man iškart plaukai pasišiaušia. Atrodo toks nepatikimas tas tyrimas, juolabiau kad kas darėsi ne vieną kartą - vis skirtingi rezultatai gaunasi ir toks jausmas, kad daug kam būtent pagal Era jokio kibimo nebūna nors vis keliami geri embrionai, o va pabando be eros ir užkimba. Čia aišku tik mano subjektyvi ir šališka nuomonė, bet bijočiau pagal tą Era kažką kelti, nes moksliškai nėra įrodyta jo nauda ir, pavyzdžiui, Turkijoje niekas net neatlieka to tyrimo ir juo netiki. Kažkaip kūnas nueina pagaugais, kai pamatau tą erą , nes gaila, kad tas kojos nepakištų.
Donciuta parašė:
Aš kai pamatau Era - tai man iškart plaukai pasišiaušia. Atrodo toks nepatikimas tas tyrimas, juolabiau kad kas darėsi ne vieną kartą - vis skirtingi rezultatai gau…
Aš irgi esu skeptiška šio tyrimo atžvilgiu nes nors ir suprantu jo tikslą, bet juk aišku kad beveik neįmanoma atkartoti identiškai kito ciklo koks buvo atliekant ERA. Juk vaistų dozės dažnai koreguojamos pačio ciklo eigoje, o net ir natūraliai pas moterį ciklai nebūna identiški, hormonų sistema yra be galo sudėtinga ir kartais net nenuspėjama.. Bet yra kam pasiteisino kėlimai pagal šį tyrimą tai gal nėra visais atvejais nenaudingas, taip pat žinant tą neviltį kai niekaip nekimba ir pati turbūt galiausiai būčiau šito šiaudo griebusis jei būtų ir paskutinis kėlimas nepavykęs..
Vasara93 parašė:
Aciu, kad pasidalinotKlausimas del LIT, kiek maciau merginos rase, kad vyrui daro visada dabar jau infekciju tyrima pries kiekviena LIT , tai kaip supratau - ji…
Taip, pirma vyrui kraują paiima ir po 1.5- 2 h eidavau 6 injekcijų (jeigu jo tyrimai geri)🫣
Luna13 parašė:
Aš irgi esu skeptiška šio tyrimo atžvilgiu nes nors ir suprantu jo tikslą, bet juk aišku kad beveik neįmanoma atkartoti identiškai kito ciklo koks buvo atliekant ER…
Būtent per daug dinamikos tame. Gal yra kažkokia prasmė daryti, jei daug kartų nekimba, bet pradėti iškart nuo Eros nemanau. Kažkaip manau kam pasisekė su Era, būtų ir be jos pavykę. Man pirmas kėlimas lv irgi buvo su era - biocheminis. Antras Turkijoje be Eros irgi biocheminis, bet su geresniais hcg. Trečias Turkijoje be eros sėkmingas. Aš tai visų pirma ką daryčiau - tai manau atsisakyčiau eros ir kelčiau pagal standartinius protokolus.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai