Paulė parašė:
Taip, ir pas mane plonos "čiūros". Nors kai tuštiniesi, tai atrodo,kad storiausios išmatos, taip spaudžia. Na mumijus nuo seno žinomas. Tik vat klausimas ar pas mus…
IMUNINĖ SISTEMA fcb pasiźiūrėk, toks Ruslanas prekiauja.
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįPaulė parašė:
Taip, ir pas mane plonos "čiūros". Nors kai tuštiniesi, tai atrodo,kad storiausios išmatos, taip spaudžia. Na mumijus nuo seno žinomas. Tik vat klausimas ar pas mus…
j.nelita parašė:
Pažiūrėjau. Man kažkaip kaina pasirodė per maža tokiam produktui 🙂 Na bet jeigu nusprendei, bandyk, gal tikrai įvyks stebuklas 🙂 aš jį naudojus kai man buvo 17metų, brolis atveždavo iš Afganistano. Bet labai jauna buvau,tai neatsimenu koks tas poveikis man buvo 🙂
j.nelita parašė:
Senas nesunyko, nes, matomai, buvo per źemai uźdėtas źiedas. Skaićiau internete, kad tokiu atveju taip būna, tada h.atsinaujina. Dabar źinau prieźastį, kodėl po kur…
Ne mano reikalas ,bet jeigu tokios kančios po žiedo dėjimo ,tai manau geriau opeuotis ,nebinokit . Pas mane buvo vidinis 3 mazgai ,operavo susiuvo ir jokių problemų . Skaudėjo tik kada kaku dariau ir tai gal savaitę ,aš po 2 sav.į darbą gryžau
Tobita parašė:
Ne mano reikalas ,bet jeigu tokios kančios po žiedo dėjimo ,tai manau geriau opeuotis ,nebinokit . Pas mane buvo vidinis 3 mazgai ,operavo susiuvo ir jokių problemų…
Koks gyd.tave operavo? Dabar h.jau palikau antrame plane. Man kelia nerimą źarnynas. Śnd.ant 💩 pamaćiau gleivių, dar tas negalėjimas pilnai iśsituśtinti. Eisiu ryt pas ś.gyd.siuntimo kolonoskopijai, nes kitur ir privaćiai nemokamai daro su siuntimu. Ar man ćia nuo ilgalaikio streso dėl antro galo koks dirgl.źarnos sindromas arba🦞🥺
Tobita parašė:
Ne mano reikalas ,bet jeigu tokios kančios po žiedo dėjimo ,tai manau geriau opeuotis ,nebinokit . Pas mane buvo vidinis 3 mazgai ,operavo susiuvo ir jokių problemų…
Jums pasisekė labai. Man operavo, tiesa dar polipą šalino, bet kankinuosi jau beveik 2mėn. Toks jausmas,kad ten sumažino skylę, neina išsituštinti iki galo, tada spaudžia, tempia. Apie darbą net negalvoju,nes rytais 3,4 kartais ir 5 kartus einu į tualetą. Š... piršto plonumo... Nebežinau jau ir ko griebtis, nei kefyras, nei pasukos, nei jogurtai negelbėja. Bla bla bla...
j.nelita parašė:
Koks gyd.tave operavo? Dabar h.jau palikau antrame plane. Man kelia nerimą źarnynas. Śnd.ant 💩 pamaćiau gleivių, dar tas negalėjimas pilnai iśsituśtinti. Eisiu ryt …
Nu tik baik tu išankstines diagnozes nusistatinėti. Gal ten visai ne gleivės, o likę nuo vakar proktologo apžiūros koks tepalas nuo rektoskopo.
j.nelita parašė:
Koks gyd.tave operavo? Dabar h.jau palikau antrame plane. Man kelia nerimą źarnynas. Śnd.ant 💩 pamaćiau gleivių, dar tas negalėjimas pilnai iśsituśtinti. Eisiu ryt …
Mane operavo Kaune ,Žaliakalnio poliklinikoj . Daktaras iš Ukrainos .Vietinė nejautra, esu labai patenkinta
Tobita parašė:
Mane operavo Kaune ,Žaliakalnio poliklinikoj . Daktaras iš Ukrainos .Vietinė nejautra, esu labai patenkinta
Šeimos daktaras nerašo siuntimk kolonoskopijai ,pirma pas gastro😉
Paulė parašė:
Jums pasisekė labai. Man operavo, tiesa dar polipą šalino, bet kankinuosi jau beveik 2mėn. Toks jausmas,kad ten sumažino skylę, neina išsituštinti iki galo, tada sp…
Man taip pat šalino polypą iš lauko lazeriu plius 3 mazgus vidinio pjovė
Tobita parašė:
Man taip pat šalino polypą iš lauko lazeriu plius 3 mazgus vidinio pjovė
Tai vat ir nežinai žmogus kas kaip ir kodėl. Man tokie skausmai ligoninėje buvo, kad paliko nakčiai ir paskyrė Skudexą, narkotinį nuskausminamajį. Ir gėriau jį 5dienas, tarpuose dar papildomai dolmen, 10dienų perrišimai. O dabar su tuo tuštinimusi reikalų pilna. Toks jausmas,kad tikrai kažką per daug siusiuvo ☹️
17 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai