Mažylė1 parašė:
Ar šioje?
taip
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįMažylė1 parašė:
Ar šioje?
taip
mexica parašė:
Innovita klinikoje galite intralipidu infuzijas pasidaryti![]()
O Lietuvoje galima įsigyti pačių intralipidų? Man jie taip pat bus aktualūs.
Sunda parašė:
O Lietuvoje galima įsigyti pačių intralipidų? Man jie taip pat bus aktualūs.
Fresenius Kabi Baltics UAB yra astovai Lt, gal bandykite jiems skambinti
mexica parašė:
taip
Labai labai Jums ačiū!
Laba diena,
jau seniai stebiu šią ir kitas temas. Mes su vyru 3,5 metų negalime susilaukti vaiko. Šiuo metu vyksta ketvirtas, matyt, ir vėl nesekmingas neštumas. Pati pradžia, 4,5 savaitės. Turiu Mthfr 1298A>9 homo mutaciją ir hipoteriozę, plius žemas rezervas. Mano klausimas būtų labiau patirties turinčioms merginoms. Gydytoja, bandydama gelbėti neštumą, paskirė man Dexamethason 0,5 mg pusę tablėtės tris kartus per dieną. O aš perskaičiau informacinį lapelį, kad jį nelabai galima naudoti turint hipoteriozę ir naudojant acetilsalicilo rūgštį ir zibor. O man yra hipoteriozę ir naudoju acetilsalicilo rūgštį ir zibor. Ar teko merginom būti panašioje situacijoje? Ar labai dexamethason sugadino situaciją su skydliaukę ir kaip su tais kraujo skystinančiais vaistais situacija yra? Ar tai labai pavojinga? Labai kažkaip išsigandau.
lizaMthfr parašė:
Laba diena,
jau seniai stebiu šią ir kitas temas. Mes su vyru 3,5 metų negalime susilaukti vai…
Aš nėštumo pradžioj vartojau ir Dexa po 0,5 2k dienoje ir zibor 2k dienoj. taip gal nuo 6 iki 8 savaitės, o paskui nutraukiau. Dabar gydytoja svarsto gal vėl dexa vartoti, bet dar laukiam. Taip pat sakė, kad pvz amerikoj yra praktika visą nėštumą dexa vartoti 🤷♀️
lizaMthfr parašė:
Laba diena,
jau seniai stebiu šią ir kitas temas. Mes su vyru 3,5 metų negalime susilaukti vai…
Dexą vartojau iki 14-15sav. aspiriną gėriau iki 36sav., zibor leidausi iki nėštumo galo. Jokių problemų nėštumo metu nekilo.
Laumme parašė:
Aš nėštumo pradžioj vartojau ir Dexa po 0,5 2k dienoje ir zibor 2k dienoj. taip gal nuo 6 iki 8 savaitės, o paskui nutraukiau. Dabar gydytoja svarsto gal vėl dexa v…
Kiek aš domėjausi apie dexą vėliasniame nėštume, tai vis rasdavau info, kad nerekomenduojama.
Mes patys išėjom iš jo 15 savaitę. Kol kas viskas gerai vystosi ir toliau.
O gal kuri esat įsigilinus, kokiais atvejais skiriamas dexametazonas, o kokiais prednizolonas? Ar jų poveikis toks pats, ar kažkuo skiriasi? Ir kiek jie saugūs nėštumo metu? Gal čia yra jau pagimdžiusių moterų, kurios nėštumo metu vartojote šiuos vaistus? Ar viskas gerai leliukams? Galite man asmeniškai parašyti, kad nėštukių negąsdint. Nors gal ir nėra kuo gąsdint. Juk gydytojai žino ką daro, jei skiria nėštumo metu.
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai