Liucija91 parašė:
Sveikos. Norėjau nuomonės iš šalies. Ar matosi kažkas jums ar čia tik mano pasamonei?🙄🙄
Sunku pasakyti, kartokite po kelių dienų dar kartą arba padarykite HCG kraujo tyrimą
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįLiucija91 parašė:
Sveikos. Norėjau nuomonės iš šalies. Ar matosi kažkas jums ar čia tik mano pasamonei?🙄🙄
Sunku pasakyti, kartokite po kelių dienų dar kartą arba padarykite HCG kraujo tyrimą
Daliaaa parašė:
Sunku pasakyti, kartokite po kelių dienų dar kartą arba padarykite HCG kraujo tyrimą![]()
Po 4d. Pakartokite dar ir ryskesne bus tada
Melmada parašė:
Sveikos, velavimas 4 dienos nusipirkau testa galvojau palauksiu dar kelias dienas, bet pamaciau kad testas ankstyvojo nustatymo max iki 4 velavimo dienu, kaip manot…
Aš tai daryčiau šiandien, jeigu rašo, kad maximum iki 4 dienų
Melmada parašė:
Sveikos, velavimas 4 dienos nusipirkau testa galvojau palauksiu dar kelias dienas, bet pamaciau kad testas ankstyvojo nustatymo max iki 4 velavimo dienu, kaip manot…
Jis rodys nors nors ir 10 vėlavimo dieną, bet aš tai tikrai testą turėdama pašonėje, neiskenteciau iki ryto juolab kad mm veluoja
cyple parašė:
Sveikos merginos,mano paskutines pms buvo birzelio 27 visada buvo kaip laikrodukas +_2 dienos.....dariausi 3 testus visi neigiami,pavalgius daznai toks sleikstulys …
Vienkartinis mmm vėlavimas yra normalu, net jei niekad gyvenime taip nėra buvę. Bet jei 2 mėn iš eilės nesulauksite mmm, tada siūlyčiau apsilankyti pas ginekologą, kad išsiaiškintų kas negerai.
O kas dėl nėštumo, tai smarkiai vėluojant mmm, visi testai jau rėkte rėktų ryškia antra juostele, jeigu lauktumėtės.
cyple parašė:
Sveikos merginos,mano paskutines pms buvo birzelio 27 visada buvo kaip laikrodukas +_2 dienos.....dariausi 3 testus visi neigiami,pavalgius daznai toks sleikstulys …
Normalu, jei menesines veluoja 5 dienas
cyple parašė:
cyple parašė:
Pirmom savaitem tik rodo testas veliau nerodo jau zinokit tai nueikit pas ginekologe siulyciau jum.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai