2014.09.23 19:41 (prieš 11 m.)
brigu parašė:
merginos,o jusu mamos jus pagimde budamos pilnom kisenem pinigu? kiek zinau tais laikais 25 jau skaitesi sena merga :DDDD nu graudu darosi kai kuriu paskaicius...at…
Va va labai pritariu,jai neturi proto,tai ir būdama 30ies sėdėsi ant tėvų sprando. Taip,man nėgėda prisipažinti,kad šiuo metu prie pajamų aš prisidedu ne daug.na tik ant pampersų ir maisto ,nes dirbu tik 3 dienas per savaitę,kuomet mama gali pažiūrėti mano mažiuką. Šiaip viską kitką perkam iš mano vaikino pinigėlių,nes jau kai pastojau jis pats pasakė,tu būk su vaiku,augink,o aš dirbsiu ir uždirbsiu šeimai. Bet nematau čia nieko blogo juk tai vyras. Jis ir yra šeimos galva. O aš atlieku viską ką privalo atlikti moteris,auginu vaiką,darau valgyt,apskalbiu,sutvarkau namus ir man tai atrodo normalu. Man dauguma pažįstamų merginų vyresnių už mane sako,nu bet tau ir pasisekė,kaip tu taip gali sėdėt namie nieko nedaryt ir žinot,kad pinigus uždirba vyras. Bet gi negi moterys nieko neveikia sėdėdamos su mažu vaiku namuose. Dabar pats laikas,kai jam reikia labai daug priežiūros. Jis dar miega 2 kartus per dieną ir aš niekada nesėdžiu vietoje. Kai vaikas nemiega skiriu dėmesį jam kai vaikas užmiega,aš padarau valgyti,susitvarkau kambarius,per kitą miegojimą išskalbiu rūbus,išsiplaunu indus. Kai vyras grįžta iš darbo einame su mažiuku pasivaikščioti,o kai grįžtame ir vaikas užmiega aš dar ir pasimokinti randu laika,aš niekada nebūnu be veiklos. Kartais būnu labiau pavargusi,nei vaikinas iš darbo grįžęs,todėl negi moteris namie nieko nedaro?
Plius kaip ir sakiau,aš ir dirbu 3kartus per savaitę po 8h
Aišku reikėtų dirbčiau ir daugiau,bet dabar kol yra pajamos,noriu skirti visą savo laiką savo mažiukui,gi jis niekada toks mažas nebebus