Pikaciuks parašė:
Na tai jus apziurejo, o man nieko, net piratu nepaliete.
Įdomiai, nes mane visus kartus ant kėdės sodino ir žiūrėjo ar yra nėštumas. Bet tyrimus turit pasidaryti?
Pikaciuks parašė:
Įdomiai, nes mane visus kartus ant kėdės sodino ir žiūrėjo ar yra nėštumas. Bet tyrimus turit pasidaryti?
Pikaciuks parašė:
Na ir nieko tokio gi
Leiskite žirniukui ramiai įsitvirtinti, kam ten landžioti
Optimistiškiau ?
Rūtelėlė parašė:
Na ir nieko tokio giLeiskite žirniukui ramiai įsitvirtinti, kam ten landžioti
![]()
As irgi pritariu. Nereik bereikalingai ten landžioti, tad ramiai laukit ir lengvai nesiot ?
Tai jin retai ir paklaus nebent pati skusites. Pas Vilcinskiene nuejau 12 sav tai apziurejo tik ant kedes jokio pilvo nematavo, nesvere. Israse lapelius tyrimams ir siuntima ekoskopui. Jin labai nemegeja kai eini kur privaciai ir tada ateini pas ja. O visoj Kretingos ner (o gal yr bet as nezinau) ginekologo, kuris turetu echoskopa, jis atliekamas tik ligoninej arba pas privatu gydytoja
rasitule parašė:
Tai jin retai ir paklaus nebent pati skusites. Pas Vilcinskiene nuejau 12 sav tai apziurejo tik ant kedes jokio pilvo nematavo, nesvere. Israse lapelius tyrimams ir…
Bet jum turėjo ir kortele uzvest.
bitutute parašė:
Man sake kortele uzves kai ateisiu dar po menesio, ji tik paziurejo i HCG tyrima kuris buvo 299, ir atrodo kaip per mazas 5sav ? o ji nieko net nepakomentavo, tik sake kad teigiamas ?
bitutute parašė:
Kortele uzves kai kita karta ateisiu su echoskopo atsakymais ir kraujo ir slapimo tyrimais.
Pikaciuks matau jum pirmas nestumas ir norisi nuraminimo ir issamumo tai tikrai pasiieskokit kitos gydytojos
Pikaciuks parašė:
O kaip as galiu ateit su atsakymais jei man nieko nepriskyre? ?
Atleiskit, as gal kazko nesuprantu ?
Apie atsakymus tai as cia savo rasiau
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai