maziuku parašė:
O jeigu per esveikata bandytumėt prisijungti? Gal būtų suvesta.
Dėkoju už informaciją - nežinojau apie šio portalo egzistenciją. Deja jokių tyrimų rez nėra :/
Miško g. 27, Kaunasmaziuku parašė:
O jeigu per esveikata bandytumėt prisijungti? Gal būtų suvesta.
Dėkoju už informaciją - nežinojau apie šio portalo egzistenciją. Deja jokių tyrimų rez nėra :/
Ačiū visoms už komentarus dėl maisto! 🥰Supratau, kad vis gi daugumoj jis skanus.
O jų valgyklėlė man lyg jau atsidariusi? Tai lb tikiuos, kad nieks nepasikeis iki rugsejo ir gal net del augalinio meniu pavyks suderint 😊
Va koki irasa fb radau is 2018m. Tikiuos, pavyks ir man 😉 jei ne, prasysiu, kad kazka is namu atnestu. 
SaulesPasaka parašė:
Ačiū visoms už komentarus dėl maisto! 🥰Supratau, kad vis gi daugumoj jis skanus.
Esu ir daugiau tokių istorijų girdėjus dėl augalinio meniu 😉 paskui pasidalinkit, ar pavyko gaut, nes ir man aktualu 😉
SaulesPasaka parašė:
Penktadienį šnekėjom su sanitare, tai ji sakė, jog valgyklėlę uždarė, dėl to maistas dabar paprastesnis, nes atveža iš 3 ligoninės, kadangi dabar Krikščioniški prie jų prijungti. Tai kitoks maistas ir nebus.
Man šiaip viskas normalu buvo, tikrai netrūko druskos ar dar ko. Tik tas minusas, kad vakarienė būna 17 val, tai aš labai valgyt dar norėdavau apie 21 val. Ėjo vyras iš aparato sultinį pirkti 😂
Dėl maisto, kai gaminama jų valgyklėlėj, tai maistas tikrai skanus - ne prėskas, naminis, tik geriausi atsiminimai dėl šito dalyko. Bet va teko prieš karantiną pačiai papult į 3 ligoninę, iš kurios veža dabar maistą į krikščioniškus, tai kaip papuls - vienas patiekalas kaip ir ok (neskaitant druskos kiekio, tai siūlau dbr jos įsimesti į krepšius, kas važiuosit gimdyt), bet kartais kokia, atrodo, smulkmena sugadina visus pietus (ant neblogai iškepto varškės apkepo užpila paprasčiausio kompoto !!!). Tad kaip supratau, dbr maistas sėkmės reikalas, kol neatsidarys jų valgyklėlė.
Na su maistu kaip suprantu paskutiniu metu ne pyragai, tai truputį liūdina...kažkaip kompoto ant varškės apkepo nesitikėčiau
O gal kas karantino metu ar paskutiniu metu čia tyrėjo planinį ar extra cp ir papasakotų kokia tvarka vyksta. Pvz planinis, atvyksti, covid testas daromas ar ne? Daromi prieš tai kokie tyrimai? Pusinė nejautra ar galima ir rinktis? Ar išneša iš karto leliuką, nu viską smulkiau gal kas gali papasakoti kaip nusiteikti?
maziuku parašė:
Na su maistu kaip suprantu paskutiniu metu ne pyragai, tai truputį liūdina...kažkaip kompoto ant varškės apkepo nesitikėčiau![]()
As galiu papasakot, kaip man buvo
Man dare extra cp
Tai nu mane pagulde po termino skatinimui ir iskart supilde dokumentus, pagulde i priesgimdyvine palata, tada atejo covid paimt
Po pietu jau zinojau rezultatus
Nejautra buvo spinaline
Siaip abejoju, kad galima rinktis, gi vaika vistiek reikes po to priziuret paciai
Aisku, jeigu reikalinga pagal sveikatos bukle, tai speju daro pilna narkoze
Mano atveju buvo spinaline
Istrauke mazyle, pasvere, pamatavo ir man palaike prie galvos lelyte, tai as galejau iskkart jau ja snekit, pabuciuot ir pns. Pralaike man prie galvos ja praktiskai visa laika kol mane siuvo
Tada jau abi isveze i pogimdyvine palata ir ten perrenge, nufotkino man ja su mano telefonu ir uzdejo pamaitint
Tada atejo paimt ir ikele i lovyte salia
ir jau po kazkiek valandu kartu keliavom i pogimdyvine palata
Tai zodziu mano atveju lelyte buvo kartu visada
Women. parašė:
As galiu papasakot, kaip man buvoMan dare extra cp
Tai nu mane pagulde po termino skatinimui ir iskart supilde dokumentus, pagulde i priesgimdyvine palata, t…
Paskaitoj kai buvau pries gimdima, jie pasakojo kad stengiasi kuo maziau atskirt vaikuti nuo mamos
Women. parašė:
As galiu papasakot, kaip man buvoMan dare extra cp
Tai nu mane pagulde po termino skatinimui ir iskart supilde dokumentus, pagulde i priesgimdyvine palata, t…
Skamba labai raminančiai, tikiuosi ir man taip bus 😊
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai