Kramtoske parašė:
Sveikos, šeimos gydytoją rekomendavo apsilankyti konsultacijai dėl krūtinės mažinimo (man 29, esu negimdžiusi), nes patiriu nugaros, pečių, o dabar ir klubų skausmu…
Pas koki buvot?
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįKramtoske parašė:
Sveikos, šeimos gydytoją rekomendavo apsilankyti konsultacijai dėl krūtinės mažinimo (man 29, esu negimdžiusi), nes patiriu nugaros, pečių, o dabar ir klubų skausmu…
Pas koki buvot?
Kramtoske parašė:
Mano KMI pagal skaičiuokles 33, bet iš išvaizdos neatrodo, kad būčiau labai dručkė, bent taip nesijaučiu. Karts nuo karto pasportuoju, bet pagal bendrą vaizdą labai…
Rimdeika neduoda lengvai, man irgi nedave liepe mesti svori
Labas, kaip ir žadėjau: prisiduodu po vizito. NEPRALEIDO dėl svorio. Kiti parametrai - tinkami, o va svoris pakišo koją. Nežinau, ar nusiminiau. Gal ir teisingai kalba, kad operacija sudėtinga, o didelis riebalinis sluoksnis nepadės gyjimui. Mano atveju reikia numsti 14-16 kg, kad KMI nebūtų daugiau kaip 29-30. Kadangi man 47, tai nėra taip paprasta. Pabandysiu pusę metų "susiimti", jeigu matysiu, jog sekasi, tuomet vėl registruosiuos. Buvau Santariškėse, Vilniuje pas tuo.metu dirbantį plastikos chirurgą. Man pasitaikė Karolis Baužys.
Bijūnėlė parašė:
Labas, kaip ir žadėjau: prisiduodu po vizito. NEPRALEIDO dėl svorio. Kiti parametrai - tinkami, o va svoris pakišo koją. Nežinau, ar nusiminiau. Gal ir teisingai ka…
Kiek jusu KMI?As esu uzsiregistravus konsultacijai,db jau 485 eilej.Pegyvenu kad del svorio nepraleis...Man 46..svoris nekrenta)
ingado79 parašė:
O siaip...Kaip vyksta pirmas vizitas?sveria vietoj:)?
Paklause ko atejau pirma😁poto svere ir matavo
monce parašė:
o man tai ydomu kada paskambina,kad jau eilė atėjo.
rodo 29 esu
Ar jus ilgai lauket?as rugpjucio 25 uzsiregistravau
J.MG parašė:
Paklause ko atejau pirma😁poto svere ir matavo
Toks jausmas, kad jie nezino ko atejot😁
ingado79 parašė:
Kiek jusu KMI?As esu uzsiregistravus konsultacijai,db jau 485 eilej.Pegyvenu kad del svorio nepraleis...Man 46..svoris nekrenta)
Mano svoris - 94 kg, ūgis - 165 cm. Eilėje laukiau pusę metų. Gal būčiau numetus kažkiek, jei būčiau žinojus 🤭, bet jau nebe 25 m., kad užtektų atsisakyt kelių produktų ir svoris kristų. Dabar duodu sau pusę metų. Jei pavyks suvaldyti svorį, bandysiu dar kartą registruotis.
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai