NeTaPati parašė:
Balandźio 8 operavaus![]()
Ai tai jau viskas nusistovėjo, ar labai pasikeitė vaizdas nuo pirmųjų dienų, man dabar taip puikiai atrodo ir dydis ir forma, bet žinau, kad čia tik primos dienos ir keisis dar viskas, bet nesonoretu, kad labai
NeTaPati parašė:
Balandźio 8 operavaus![]()
Ai tai jau viskas nusistovėjo, ar labai pasikeitė vaizdas nuo pirmųjų dienų, man dabar taip puikiai atrodo ir dydis ir forma, bet žinau, kad čia tik primos dienos ir keisis dar viskas, bet nesonoretu, kad labai
superaqua parašė:
Ai tai jau viskas nusistovėjo, ar labai pasikeitė vaizdas nuo pirmųjų dienų, man dabar taip puikiai atrodo ir dydis ir forma, bet žinau, kad čia tik primos dienos i…
Tai jūs darėtės ir tą pakėlimą?
Kaip įdomu kad tik po op jau forma graži, nes mano ir dabar dar torpedostokios- ty nulinkusio trikmpio formos, o jau 3sav ir 3 po op.
Pikta širšė parašė:
Tai jūs darėtės ir tą pakėlimą?
Kaip įdomu kad tik po op jau forma graži, nes mano ir dabar dar torpedostokios- ty…
Taip mano pakėlimas pilnas, na mano irgi tokie tvirti, bet kai buvo tos nukarusios skurikes, tai man dabar tas stangrumas kažkas tokio, aišku dar paminkstes bet jau nenorėčiau kad labai nusileistu
superaqua parašė:
Ai tai jau viskas nusistovėjo, ar labai pasikeitė vaizdas nuo pirmųjų dienų, man dabar taip puikiai atrodo ir dydis ir forma, bet žinau, kad čia tik primos dienos i…
Aha, pasikeitė kardinaliai, nors šiaip jau ir savaitė po operacijos man krūtinė gan gražiai atrodė, tik tada buvo toks sukaltų papų vaizdas, dideli, apvalūs, aukštai😀. Tada dydžio bijojau, dideli pasirodė.
Dabar liko visiškai tokie, kaip turėjau būdama kokių 20 metų. Atrodo labai natūraliai, nusileido, išsiskleidė, na, neliko to torpedų vaizdo. Galima gniaužyt kaip nori, implanto viduj nesijaučia😀
superaqua parašė:
Taip mano pakėlimas pilnas, na mano irgi tokie tvirti, bet kai buvo tos nukarusios skurikes, tai man dabar tas stangrumas kažkas tokio, aišku dar paminkstes bet ja…
Po operacijos aš irgi tikėjausi, kad tik suminkštės, o dbr atrodo kur dingo, jau nenorėčiau, kad mažėtų
Jau kažkiek pradėjo jaustis judėjimas einant, “gyvesni”, tik viršus dar aukstokai ir lb tiesiai ziuri
NeTaPati parašė:
Aha, pasikeitė kardinaliai, nors šiaip jau ir savaitė po operacijos man krūtinė gan gražiai atrodė, tik tada buvo toks sukaltų papų vaizdas, dideli, apvalūs, aukšta…
O pamažėjo nuo to kas po op buvo?
Pikta širšė parašė:
A, gal kad lyginat skurytes su stangrumu, tada gal. Nes mano dar tikrai nėr graži formaIr norėčiau kad pamažėtų
![]()
Viena, kad mažėtų, kita, kad nemažėtų
Bet dedantis apvalius, kad ir mažės pilnumas kitoks, manau..
Siaip turi pamazeti viršuje, papilnėti apačia.. Nors man daktaras sakė paskutinį kart, kad vis ne nieks nesikeis, tik patinimas viršuje nuslūgs, tai man išvis galva susuko
Tuttii parašė:
Viena, kad mažėtų, kita, kad nemažėtų![]()
Bet dedantis apvalius, kad ir mažės pilnumas kitoks, manau..
Jo. Mano vienas labiau nusileidęs nei kitas. Po apačia taip pabraukus pirštu jaučiasi kažkokie burbuliukai ar kažkas. Jaučiu čia tas oras, kur po to panos sako kad papai traška ar psroginėja viduj, tai matyt čia tas. Bet tik vienoj pusėj. Kitas dar aukščiau, jo matyt tas pats laukia
NeTaPati parašė:
Aha, pasikeitė kardinaliai, nors šiaip jau ir savaitė po operacijos man krūtinė gan gražiai atrodė, tik tada buvo toks sukaltų papų vaizdas, dideli, apvalūs, aukšta…
Mano implanto dabar irgi nesijaučia. Nu papas kietokas, bet paties implanto nei matosi, nei kontūras jaučiasi. Kaip skaičiau kitos merginos net pirštą užkišt gali, tai tikrai pas mane taip nėr. Tik dar kad pamažėtų, nebūtų tokie į priekį o labiau į šonus pasiduotų ir kiek pakiltų. Viskas ko noriu :))
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai