dinulia parašė:
O ar nebutu protingiau ispradziu pasigimdyt. Ir paskui jau ziuret pagal aplinkybes(padidejo,sumazejo ar isviso nusileido)
Tai va, dabar ir galvoju, kad geriau po vaikiuko gal operuotis, tada bus aišku ar iš vis reikės
dinulia parašė:
O ar nebutu protingiau ispradziu pasigimdyt. Ir paskui jau ziuret pagal aplinkybes(padidejo,sumazejo ar isviso nusileido)
Tai va, dabar ir galvoju, kad geriau po vaikiuko gal operuotis, tada bus aišku ar iš vis reikės
imaginary parašė:
O koks dabartinis dydis? Neatrodo per didelė?Koks minimalus didinimas yra? Vis tiek yra kiekiai kažkoki, tai jeigu tik čiut čiut pasididinus?
![]()
Na as dejau 380ml ir db turiu 70E arba 75D. Man tai nera per dideli
jau pripratau, tad ir mazi jau atrodo
na as nezinau kiek tas minimalus didinimas yra, bet yra ir 275ml ir 300ml kas dejosi. Tai Jus iki C o gal ir i D liptumet is B.
imaginary parašė:
Na matot, aš dar tik svarstauJūs jau esat apsisprendus kad norit operuotis.
Kai nuspręsiu, tada bendrausiu su merginom jau plačiau, uždavinėsiu…
As irgi visada norejau laso formos, bet dabar kaip perziurejau sitiek nuotrauku tai jau nebezinau, nes jau ir tie apvalus atrodo grazu, priklauso nuo to kas daro.. Tai laukiu kita savaite derinsimes del konsultacijos ir opercijos gal po konsultacijos dar karta nuomone pakeisiu. Kuo daugiau informacijos tuo maziau zinau ko noriu :/
Sweet_Dream parašė:
Dydis dydžiui nelygustas 75b gali tikti visiškai skirtingų figūrų bei krūtinės formų savininkėms. Viskas priklauso nuo jūsų pačios krūtinės tūrio. Jei yra ką pa…
Vadinasi pirmiau iškepsim leliuką(jei pavyks), o tada žiūrėsiu. Jei nepadidės, tai užpilsiu jus klausimais
O dar klausimas, jeigu susidedi implantus, ir pastoji vėliau, nieko jiem neatsitinka krūtinei plečiantis?
Ot blondinė jaučiuosi, klausimų daugiau nei reikia
Sniegexx parašė:
Na as dejau 380ml ir db turiu 70E arba 75D. Man tai nera per didelijau pripratau, tad ir mazi jau atrodo
na as nezinau kiek tas minimalus didinimas yra, bet …
Norėčiau C, bet pas mane toks pilnesnis B, tai jaučiu į D šokčiau
Wina parašė:
O tai kaip jus pasirinksit forma, kaip parodysit chirurgui ko norit ir ko nenorit? Kaip issirinksit pas ka eisit, tik perziureje nuotraukas, ka kas padare, perskait…
Fb yra grupė, kur visos keliasi ir diskutuoja apie visas operacijas ;)
aš info rinkaus iš klinikų puslapių, užsienio saitų, atsiliepimų apie chorurgus nete, kelias drauges pakamantinėjau. Čia stėjus išvis radau spituštę temą su keliom šnekančiom narėm. Susiradau akciją pas Daunoravičių apvaliems implantams, paskaičiau apie jį atsiliepimų ir nulėkiau į konsultaciją. Grįžus čia rašiau, atviroje temoje ;)) jau net nepamenu, kada susikūrė uždara, ar prieš mano operaciją ar po, bet nuotraukų niekirno neprašinėjau, bendravimo, info ir čia buvo užtekę
imaginary parašė:
Norėčiau C, bet pas mane toks pilnesnis B, tai jaučiu į D šokčiau![]()
O tai kam darytis op jei grazi krutine ir taip?
Sniegexx parašė:
O tai kam darytis op jei grazi krutine ir taip?![]()
Man ji atrodo maža
Vyras sako kad nusišneku ir viskas su ja gerai
Bet nu aš jos nematau. Man ji atrodo išnyksta kai apsirengiu, net jeigu ir aptempti rūbai, jaučiuosi lenta
imaginary parašė:
Man ji atrodo mažaVyras sako kad nusišneku ir viskas su ja gerai
Bet nu aš jos nematau. Man ji atrodo išnyksta kai apsirengiu, net jeigu ir aptempti r…
imaginary parašė:
Man ji atrodo mažaVyras sako kad nusišneku ir viskas su ja gerai
Bet nu aš jos nematau. Man ji atrodo išnyksta kai apsirengiu, net jeigu ir aptempti r…
Kai yra gerai, noris dar geriau
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai