kr1st1na parašė:
Kaip smagu, kad viskas suanu...si karta tikrai bus viskas gerai, skorpionukai labai gyvybingi ir uzsispyre![]()
Dėkui už gražius žodžius
Taip, šį kartą jaučiu ir žinau, kad viskas bus labaiiii gerai
kr1st1na parašė:
Kaip smagu, kad viskas suanu...si karta tikrai bus viskas gerai, skorpionukai labai gyvybingi ir uzsispyre![]()
Dėkui už gražius žodžius
Taip, šį kartą jaučiu ir žinau, kad viskas bus labaiiii gerai
evute1988 parašė:
Labutis lapkritinukesnorejau pasiteirauti ar jums kojyciu ilgai stovint neskauda dirbu virtuveje tai labai skauda kojas po darbo
![]()
As taip pat virtuvej dirbu.tai blauzdas skauda;)
KotrynaK parašė:
Danutė Lištvanienė. Na man tai labai patiko ji - noriai viką pasakojo, slaugytoja taip pat šauni ir rezidetė buvo man rodos. Net apie valandą laiko su manimi buvo u…
Aš irgi pas ją buvau. Labai profesionali gydytoja. O rezidentė tikrai turėjo būti, jos juokais sakė, kad šiame kabinete tokia neoficiali sąlyga, kad rezidenrai pasimokyti galėtu. Aš tame tik pliusus matau, nes ilgiau mažiuką pasižiūrėt galima plius labai kruopščiai pasižiiūri.
Maitinimo liemeneles bent jau antakalnio ligoninej po gimdymo siulo sesele ar kazkas. Paziurejo i mane ir atnese ivairiu dydziu. O pas mane po krutine 100. Dar ir didesniu buvo dydziu. Si karta irgi is anksto nepirksiu. Del dzinsu tai as Vilniuj pirkau ten kur seskinj Iki. Ten bent jau buvo (dabar nezinau)drabuziu parduotuve nestukems, rubai, dirzai ir t.t. tai ten sau pirkau dzinsus nescioms dar uz 130 LT. Nusistebejau kad net didokus sau nusipirkau(pasirodo ir tokiu pasitaiko
), nes galvojau kad sustambesiu o ne 1 kg nepriaugau ?
evute1988 parašė:
Labutis lapkritinukesnorejau pasiteirauti ar jums kojyciu ilgai stovint neskauda dirbu virtuveje tai labai skauda kojas po darbo
![]()
Labas
dirbu stovima darba ilgas valandas taip pat pavargsta kojos,nugara,paskausta,bet ir pries nestuma su koju venom jau problemu turejau tai daktare patare pekelnes deveti koju venoms,palaikyti kraujotakai,netaip skaudes.
lina parašė:
Abu vaikus ismaitinau be maitinimo liemenėlių. Tiesą pasakius nemanau, kad jos būtinos. Tiesiog turėdavau medvilnines trikotazines, pusiau sportines ir viskas buvo …
Gal tik jums
Man tai yra pirmo butinumo daiktas. Neisivaizduoju saves su E dydzio krutine ir sportine ar trikotazine liemenele. Jau geriau viena liemenele nupirksiu uz 130Lt, nei dzinsus, kaip kazkas rase
Cia kaip kas sudelioja prioritetus. O dzinsus pirkau is vertbaudet, nuoroda anksciau ikelus buvau, uz 15 euru, tikrai labai smagus ir kokybiski.
Daisy. parašė:
Maitinimo liemeneles bent jau antakalnio ligoninej po gimdymo siulo sesele ar kazkas. Paziurejo i mane ir atnese ivairiu dydziu. O pas mane po krutine 100. Dar ir…
As gimdziau praeitais metais antakalny, tai nieks liemeneliu nesiule. Dziaugiuos kad nusipirkau, nes labai patogu.
Riamunyte parašė:
Sveikinimai! Mūsų laukia dvigubas džiaugsmas![]()
Ačiū ;) o mūsų ir laikas visiškai sutampa, kaip smagu
Sidabro parašė:
Aš irgi pas ją buvau. Labai profesionali gydytoja. O rezidentė tikrai turėjo būti, jos juokais sakė, kad šiame kabinete tokia neoficiali sąlyga, kad rezidenrai pasi…
As siaip visai nenustebciau, kad santariskese ir gimdant rezidentai buna...nes juk ten universitetine ligonine ;)
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai