evute1988 parašė:
Labutis lapkritinukesnorejau pasiteirauti ar jums kojyciu ilgai stovint neskauda dirbu virtuveje tai labai skauda kojas po darbo
![]()
Mano darbas ir stovimas,tai labai pedas po darbo skauda net dilgcioja.bet ryte vel gerai.
evute1988 parašė:
Labutis lapkritinukesnorejau pasiteirauti ar jums kojyciu ilgai stovint neskauda dirbu virtuveje tai labai skauda kojas po darbo
![]()
Mano darbas ir stovimas,tai labai pedas po darbo skauda net dilgcioja.bet ryte vel gerai.
lina parašė:
Abu vaikus ismaitinau be maitinimo liemenėlių. Tiesą pasakius nemanau, kad jos būtinos. Tiesiog turėdavau medvilnines trikotazines, pusiau sportines ir viskas buvo …
Man pvz buvo lengviau su spec liemenele,bandysiu sykarta uzsisakyti is aliexpreso,ten pigiau tik dydi reikia isiaiskinti tinkama.
evute1988 parašė:
![]()
Laba as ir dirbu stovima darba kasdien po 10 valandu tenka atstoveti ir dar nemazai pavaikscioti
buna ir man blauzdas paskauda... bet visada gelbsti atsigulus pakelti kojas na o kartais dar ir magnio tenka paimti
Vita- parašė:
Aha jums juokas, o ką man?![]()
![]()
Neisizeiskite tik
Kai soks tuoj tai nespesit liemenuku keist
Incognito parašė:
Su pirmu nėštumu kai niekaip nesuskaičiavo laiko mane siuntė pas šiá gydytojá echoskopo, tai labai maloni, atrodė ir profesionali. Daugiau nelabai ká pakomentuosiu,…
aciu!
Nes kai pasiskaitai, tai baisu darosi....
KotrynaK parašė:
Nium čia parašyta VAISIAUS VYSTYMOSI VERTINIMAS, ten kiekvieną menknekį matavo, žiūrėjoKitą mėn vėl varysiu ir spręs ar vaisiaus vandenų genetinį tyrimą reikės …
Nuspresta...vyras dalyvaus ;)
O tai ka iziurejo, kad pakartoti....
kr1st1na parašė:
Nuspresta...vyras dalyvaus ;)
O tai ka iziurejo, kad pakartoti....![]()
Viskas mūms gerai ir viskas pagal laiką,
tiesiog prieš tai buvo ne vienas nelaimingas nėštumas ( tuo tarpu buvo ir 18 savaičių), tai sustiprintai žiūri dabar visur.. Džiaugiuosi iš tikro dėl to, nors ir tenka per daug gydytojų vaikščioti, bet verta
Taip, vyrą BŪTINAI veskitės. Maniškis sėdėjo už durų, bet ji pakvietė
Labai fainiai bus
S1M0NA parašė:
Galite pasikalbeti su savo vadoju...tegul paskyria daugiau pertraukeliu, sutrumpina darbo diena...nzn kaip atrodo tas stovimas darbas, bet gamyklose buna tokie ergonominiai kilimeliai, jie sumazina itampa kojose....
KotrynaK parašė:
Viskas mūms gerai ir viskas pagal laiką,tiesiog prieš tai buvo ne vienas nelaimingas nėštumas ( tuo tarpu buvo ir 18 savaičių), tai sustiprintai žiūri daba…
Kaip smagu, kad viskas suanu...si karta tikrai bus viskas gerai, skorpionukai labai gyvybingi ir uzsispyre
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai