Romantike37 parašė:
O as vakar buvau vel vakar Gruzdienės klinikoj tai va 2 puslytes laukiau iki kone 8 sav ir abi tuščios bet jos auga tiek kiek reikia i sav tik nera kraujotakost…
Kaip turėtu būt baisu!!! Laikykites!
Romantike37 parašė:
O as vakar buvau vel vakar Gruzdienės klinikoj tai va 2 puslytes laukiau iki kone 8 sav ir abi tuščios bet jos auga tiek kiek reikia i sav tik nera kraujotakost…
Kaip turėtu būt baisu!!! Laikykites!
Sveikos! Man pirmas neštumas, 8 savaites. Vaikelis labai labai lauktas, tai i viska reaguoju su padidnimo stiklu. Visai praejo blogumas, ir pilvo nebeskauda, tik krutys dideja vis. Turbut tureciau dziaugtis, kad gerai jauciuos, bet aš vis pergyvenu, ar normalu, kad jauciuosi taip ir nieko nebeskauda? Pasidalinkit kaip jauciates?
ErnestaSt parašė:
Sveikos! Man pirmas neštumas, 8 savaites. Vaikelis labai labai lauktas, tai i viska reaguoju su padidnimo stiklu. Visai praejo blogumas, ir pilvo nebeskauda, tik kr…
Tikriausiai ne visom buna kazkokie nestumo pozymiai
as nieko po kolkas nejauciu
apart padidejusio nuovargio
ir padidejusios krutines ☺️
Kad simptomai kiekvienai labai individualus, manes tai visai nepykina, o simptomai tokie kad dazniausiai vakarais krutine atrodo issipucia ir paskausta ir sona kartas nuo karto paduria/patempia, dar virskinimas kazkoks pasudetingejes ir pilvas kazkokas pasikeites, lyg issiputes itraukt neina
Stebuk1elis parašė:
Tikriausiai ne visom buna kazkokie nestumo pozymiaias nieko po kolkas nejauciu
apart padidejusio nuovargio
ir padidejusios krutines ☺️
As su sūneliu irgi nieko nejaučiau;)) iki pat gimdymo pradžios;)) tiksliau iki skatinimo;)
indre.d parašė:
Kad simptomai kiekvienai labai individualus, manes tai visai nepykina, o simptomai tokie kad dazniausiai vakarais krutine atrodo issipucia ir paskausta ir sona kart…
Na man viskas irgi taip kaip jums tik dar ir aperitas apmazejo, iki siol buvo zveriskas, uztat sakau gal
Kas cia negerai, bet matyt per daug galvoju... apraminot! P.s. Man irgi labai paskauda viena sona vis
OtiOti parašė:
Merginos apyranke nuo pykinimo nesioju jau antra dienaman padeda :D. Siulau isbandyti kam lb blogai
internetu pirkit
O kas tai per apyranke?
indre.d parašė:
Kad simptomai kiekvienai labai individualus, manes tai visai nepykina, o simptomai tokie kad dazniausiai vakarais krutine atrodo issipucia ir paskausta ir sona kart…
Man truputi panašiai
Krutinė vakarais išsipučia ir pamiegot sunku taip skauda.. pykint nepykina, kartais paduria sona tik pastoviai alkana... ir labai mieguista :))
Vikutii parašė:
Mamytes, gal kam yra buve nesivystantis nestumas? Kaip ji atpazint? ??
Hch kyla mazai arba visai nekyla, prasideda kraujavimas ir persileidi. Arba skatina persileidima vaistais, atlieja abrazija-gimdos valyka. Aisku kaip jau minejo viena nare dingsta nestumo pozymiai...
Romantike37 parašė:
Uzjauciu jus labai
dar pasitikrinkit ryt ar tikrai jos tuscios, kartais sapnai buna pranasiski!
gal kas ka bus praziureje...
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai