tomasyte parašė:
O pas mane nekokios zinios.buvau siandien pas daktare kaip ir turetu but 10savaite,bet daktare nemato embriono.nestuma mato, hcg 45tukst,visi nestumo pozymiai jauci…
Tikiuosi kad nepabego jusu lelius..stiprybes jums
tomasyte parašė:
O pas mane nekokios zinios.buvau siandien pas daktare kaip ir turetu but 10savaite,bet daktare nemato embriono.nestuma mato, hcg 45tukst,visi nestumo pozymiai jauci…
Tikiuosi kad nepabego jusu lelius..stiprybes jums
Gandriene parašė:
Na as asmeniskai taip negalvoju, kad ir kiek gerai uzdirbtume as nematau reikalo islaidauti kur nereikia, kudikiai drabuzelius isauga per kelias savaites, tai visus…
Pritariu jums 100%. As apie naujus galvoju tik parsivezimui is ligonines ☺
tomasyte parašė:
Liepe pakartot hcg tyrima.treciadieni apziures kartu su kolege ir jei abi nieko nematus teks daryt isvalyma
Vaje kaip liūdna..
Na nežinau ir ką parašyti... man kai buvo nelaimingi tai echoskopijos metu viską matė aiškiai iškarto.
Laikykitės, kiek nežinios.. Aš žinau, kad labai baisu.. Labai keista man, kad tiek laukti Jums dar liepė. Man kada buvo 18 sav gydytojai mano miesto buvo per echo neaišku kažkas - davė siuntimą į Vilnių, sako vykti po laisvadienių, o tada buvo taip pat savaitgalis ilgasis, nes žolinės lyg ir buvo. Na aš buvau panikoje, ašarose, tada mano mama paskambino ginekologui pažystamam, pasakė situaciją tai sakė jis kuo greičiau rauti į Vilnių, su siuntimu ar be jo turės priimti. Galėjo būti taip per tas kelias dienas, kad mano sveikatai pakenktų stipriai. Na tai nuvykau, teko išgimdyti..
Aš vietoje Jūsų kažkur dar kreipčiausi, nes jeigu nieko aiškiai nepasakė, nu nežinau tiek dienų laukti...
mildamn parašė:
Pritariu jums 100%. As apie naujus galvoju tik parsivezimui is ligonines ☺
As ir naujus kelis komplektukus, kad kazkur iseit, pas gydytoja ar i svecius.
O kudikiu rubeliai nenusidevi, o isauga greit...
jei leistu galimybes tikrai viska nauja pirkciau. Bet dabar dziaugiuos visais devetais daiktais ka gaunu
Gandriene parašė:
Na as asmeniskai taip negalvoju, kad ir kiek gerai uzdirbtume as nematau reikalo islaidauti kur nereikia, kudikiai drabuzelius isauga per kelias savaites, tai visus…
Pritariu jums
Bet pati as esu neabejinga tiems graziems vaiku rubeliams ? Noreciau galvoti kaip jus, bet neiseina
As labai megstu Carters, gymboree ir kai buna sale'ai kainos geros perku is usa. Na tik tiek, kad mazai devetus, nenunesiotus poto parduodu ir kazkiek susigrazinu tu islaidu
Lelena parašė:
O ka jus skaitot brangu? Kokia ta kaina? Na as pavyzdziui pirkau bodziuka miegui, tai 3 vnt apie 15 euru. Kelnytes 6 eurai. 6 pros koinyciu 10 euru.
Isleidot 31€ ir nieko neturit... kur dar bodziukai bent jau 5, kelnyciu dar poros reiktu, kombinezonas, megztukas koks pasipuosti ir t.t. beto viso to uzteks max 3-4men, o po to vel kartosit... man irgi brangu vaikus naujais rengti, nauju mociutes pridovanoja pasipuosimui, o namie ir panesiotus-atiduotus nesiojam
As tik savo nuomone issakiau, kiekvienos pasirinkimas. As norejau savo vaikui visko kas geriausia, kiek leido mano galimybes. Kai pirkau per nuolaidas su 50 ar 70 % nuolaida man neatrodo labai brangu. As geriau sau nepirksiu bet vaikui visada. Bet cia kiekvienos pasirinkimas ir manau kiekviena zino kas svarbiau. Gal kita geriau taupys protingesniems dalykams, bet tik ne as
Su pirmu vaiku imiau devetus is visu kas tik siule. Net humanoj pirkau. Paskui pradejo tie drabuzeliai man but nesmagus, nesavi. Kai pastojau su antru. Iskart nusprendziau geriau turesim 3 bodziukus ir kasdien skalbsiu bet jie bus nauji ir savi. Taip ir dariau. Pinigu daug neturim ant kruvos nauju o ju daug ir nereikia. Mano metodas pasiteisino. Si karta vel ta pati darysiu. Per akcijas galima pigiai nusipirkti. As nesmerkiu jokiais budais tu mamyciu kurios padevetus perka. Cia kiekvienos mamytes pasirinkimas.
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai