Džiaugsmas parašė:
Dariausi šiandien, kainavo irgi 30€, truputi įkišo prie lyt. lūpų ir vos į išangę. Nėra labai malonus, bet nieko tragiško tikrai ;) kaip ir sako, ilgiau tikrai truk…
Bent jau man į išangę nekišo, išoriškai perbraukė
Džiaugsmas parašė:
Dariausi šiandien, kainavo irgi 30€, truputi įkišo prie lyt. lūpų ir vos į išangę. Nėra labai malonus, bet nieko tragiško tikrai ;) kaip ir sako, ilgiau tikrai truk…
Bent jau man į išangę nekišo, išoriškai perbraukė
-Justė- parašė:
Labasausu krapštuko formos pagaliuku pabrauko vos įkišus į makštį ir prabraukia tuo pačiu palei išange. Viskas visas tyrimas. Ilgiau ant kėdės užtrunka atsigult…
Na ir koks atsakymas? Jei ne per asmeniška info.😊
Džiaugsmas parašė:
Ačiū merginos, mano klinikoje taip pat mokamas 15 eur.
Aš irgi skaičiau kad jeigu mato, kad plyšimas ir gali būti labai didelis, pvz link išangės ar šlaplės tai jau nori nenori reikia kirpti į šoniuką, kad nebūtų gilaus plyšimo. Pirmą kart kai gimdžiau, plyšo, siuvo, vienoms labai greit praeina ir užgyja, aš beveik mėnesį negalėjau nei tuštintis nei vaikščioti, padėjo tik žvakutės kurias išrašė paskui. Kažkokios stipresnės net nepamenu,pav. Tai va
bet nereik bijoti tikrai. Ir tas praeis
TheVi parašė:
Na ir koks atsakymas? Jei ne per asmeniška info.😊
Nerado , viskas gerai 😊😊🌸
-Justė- parašė:
Nerado , viskas gerai 😊😊🌸
O kazin kas buna kai randa?
Lapė__ parašė:
O kazin kas buna kai randa?
Prieš gimdymą leidžia antibiotikus
tiksliau atvykus gimdyti. Todėl jeigu randa, nubėgus vandenims ar pajutus, kad sąrėmiai dažnėja - reikėtų vykti į ligoninę, jog spėtų suleisti dozę antibiotikų
GintareLu parašė:
Kokius vardus galvojate duoti mažyliams ?☺️
Mergytei: Aretė/ Amėja
Berniukui: Aronas/ Aretas
GintareLu parašė:
Kokius vardus galvojate duoti mažyliams ?☺️
Arminas 💙
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai