Vikute12 parašė:
Merginos ar jus einate pasideginti ant saulytės?
Ne. Tepiausi savaiminiu. Jau 3 sav laikosi, galvoju reiks dar pasitepti, nes blunka jau.
Vikute12 parašė:
Ne. Tepiausi savaiminiu. Jau 3 sav laikosi, galvoju reiks dar pasitepti, nes blunka jau.
TheVi parašė:
Koki naudojate
Vikute12 parašė:
Aš privengiu, nes pastebėjau pigmentinės dėmės žymiai greičiau išryškėja - tai kiek natūraliai saulė pagauna, tiek. Visada su SPF, net ir apniukusią dieną
Vikute12 parašė:
Koki naudojate
Mokosh.
Gintarinė Kopa parašė:
Aš privengiu, nes pastebėjau pigmentinės dėmės žymiai greičiau išryškėja - tai kiek natūraliai saulė pagauna, tiek. Visada su SPF, net ir apniukusią dieną :roll:…
Aš spf naudoju tik veidui.
Nes nesideginu, bet jei deginčiaus irgi saugočiaus. Gali atsirasti pigmentinių ir deja nebeišnykt.
TheVi parašė:
Aš spf naudoju tik veidui.
Nes nesideginu, bet jei deginčiaus irgi saugočiaus. Gali atsirasti pigmentinių ir …
Man pigmentiniu atsirado prie krutines, bet jau nuo seniau, dar net saules nebuvo, kazin nestumo metu galima jas pasisalint🤔anksciau zinau, kad nizoral padedavo, bet gal nestumo metu negalima jo naudoti🤔
Vikute12 parašė:
Taip
jau du kartus buvau po 40 min 😆 atrodo ir nuotaika kita iškart ir vit D gavau , plius gal gražiau atrodysiu pati sau kaip gimdysiu 😆 nebusiu išblyškus kaip popieriaus lapas iš baimės ☺️
Zylutėė parašė:
Taipjau du kartus buvau po 40 min 😆 atrodo ir nuotaika kita iškart ir vit D gavau , plius gal gražiau atrodysiu pati sau kaip gimdysiu 😆 nebusiu išblyškus kaip …
As ir planuoju pagulėt ant saulytės, negaliu žiūrėt į tas baltas kojas 🤣🤣🤣🫣
Zylutėė parašė:
Taipjau du kartus buvau po 40 min 😆 atrodo ir nuotaika kita iškart ir vit D gavau , plius gal gražiau atrodysiu pati sau kaip gimdysiu 😆 nebusiu išblyškus kaip …
O kaip jūs pilvuka uzdengear irgi deginat
nes ir as kaip suris 😆😆
Vikute12 parašė:
O kaip jūs pilvuka uzdengear irgi deginatnes ir as kaip suris 😆😆
Aš su skara pridengiau paplūdimio plona 😄 tai pavyko pasideginti bent trumpam vakar ☺️ iškart nuotaika visai kita 😅
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai