T
simonne parašė:
dickis augamano tai nuotraukoj pagrindinej matosi
![]()
Tai kad nelabai matosi,tokia mazike ta foto
T
simonne parašė:
dickis augamano tai nuotraukoj pagrindinej matosi
![]()
Tai kad nelabai matosi,tokia mazike ta foto
Ginteja parašė:
Sveikutes, stai kaip auga manasisKas dar pasirodys?
![]()
cia du gyvena pilve?
Ginteja parašė:
Sveikutes, stai kaip auga manasisKas dar pasirodys?
![]()
nu tikrai didelis tavo pilvukas jau
simonne parašė:
tai ryt poryt darysiuos nauja jau, bo per pastaraja savaite sove pilvas per gerus kelis cm. kazkaip staigiai vienu metu pasidave i prieki. matyt, lialius prasparde…
Tai lauksim lauksim tada
Galetu daugiau kas pasirodyti kaip uzaugo
Jo man irgi per savaite 2-3cm paaugo kazkur
burbuolė parašė:
folio rūgštį reikia gerti iki 12-14 sav.
Man gine sake, kad dabar "nauja mada" ir galima folio rugsti iki pat gimdymo gerti... As negeriu jau, tik magni ir daugiau nieko
sveikutes, mamytes.
prisidesiu ir as
stai mano pilvukas
balione parašė:
Taip zinau, kad reikia iki 14 sav gerti, bet esu girdejusi, kad nesciosios geria ir ilgiau - iki 30 sav. Todel ir klausiu ar kuri is mamu taip daro.
kadangi as tik 15sav nuejau pas gine, tai folio rugsties visai negeriau, bet man pasake gert pregnacare, tai folio rugstis ieina i sudeti. manau kad ir kituose maisto papilduose skirtuose nesciosioms turetu jos buti.
becka parašė:
nu dabar pavemiu jau ne kasdien bet buna,man rugstys kilo su pirmu lb tai geriau piena reny bet dar man ju bloga as seip turiu problemu su skarandziu ir tai rugstys…
Mes tai dar nieko nepirkom leliuj, laukiam kol visi prades dovanot, o paskui tik dasipirksim ko reike
Kol kas tik sau pirkau pora liemeneliu maitinamcioms, kelnaiciu, dirza pilveliuj, kremuka ir aisku visokius vitaminus
Mastom su vyru vezima,lovyte pirkti kai jau iseisiu i dekreta, kolkas turiu tik mergaitiskus batukus, kuriuos nusipirkau dar nesilaukdama, tik nezinia ar prireiks ju, jei berniukas gims juk neausiu
Mirstu kaip noriu lyti suzinot, gal reiks ryt gines paprasyt kad paziuretu, gal gi uzmes aki
arsana parašė:
Labas visoms,
As tai folio rugsti vis dar geriu, man ginekologe kaip liepe gert, taip nieko ir n…
oooo kaip faina, sveikinu su vyruku :))))))))
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai