inesytte parašė:
man ir sake mergaite bus du kartus tai patvirtino... maniske sake yra 41cm ir sveria 1,220man tai maziuke o daktare sake normalu cia viskas
![]()
Tai dar anksti, yra dar daug laiko cm ir kg priaugt
inesytte parašė:
man ir sake mergaite bus du kartus tai patvirtino... maniske sake yra 41cm ir sveria 1,220man tai maziuke o daktare sake normalu cia viskas
![]()
Tai dar anksti, yra dar daug laiko cm ir kg priaugt
Emilija76 parašė:
o as net nepirksiu, per paskaitele sake, kad aplamai nera reikalo nusitraukineti to pienuko tiek. Jo juk pasigamina tiek kiek vaikiukas gali suvalgyti, tai kam tada…
zyle77 parašė:
Pritariu, o ypac dabar, kai tokia kaina gera, reikes nusipirkti.O siaip tai tinks tas pats aliejukas su kuriuo pilveli tepi. Man pvz labai tinka Spirig fi…
as turiu meginuka sito kremuko 3ml tai sake uzteks per akis jo.Pradeti tepti likus menesiuj iki gimdymo ir po gimdymo gali jy naudoti ir kas svarbiausia pries maitinima jo nereikia nusivalyti nes maziukuj nekenkia
inesytte parašė:
as turiu meginuka sito kremuko 3ml tai sake uzteks per akis jo.Pradeti tepti likus menesiuj iki gimdymo ir po gimdymo gali jy naudoti ir kas svarbiausia pries maiti…
Man jis suskilusias lūpas per naktį išgydė
turėjom kelis mėginukus, tai su mb nakčiai vietoj vazelino sunaudojom
Gretozhka parašė:
Man jis suskilusias lūpas per naktį išgydėturėjom kelis mėginukus, tai su mb nakčiai vietoj vazelino sunaudojom
![]()
Atleisk,mieloji....ka jus tepet nakti su tuo wazelinu???
as kaip wisada su garbanotom mintym...
Bondzorno parašė:
Atleisk,mieloji....ka jus tepet nakti su tuo wazelinu???![]()
![]()
as kaip wisada su garbanotom mintym...
![]()
![]()
![]()
…
tu kaip visada
lūpas jei suskyla ar šerpetoja pasitepam
nieko geresnio dar neteko naudot
Gretozhka parašė:
![]()
tu kaip visada
lūpas jei suskyla ar šerpetoja pasitepam
nieko geresnio dar neteko naudot
![]()
Aaa...lupas....
Nu zek man...
o jai rimtai...apie koki konkreciai cia kalbat?
Gretozhka parašė:
Man jis suskilusias lūpas per naktį išgydėturėjom kelis mėginukus, tai su mb nakčiai vietoj vazelino sunaudojom
![]()
va matai sito net nezinojau reikes pabandyti
Gretozhka parašė:
Spirig firmos Balmandol, bet man už jį dar geresnis avent spenelių kremas, irgi mėginukų daug turėjom, tai žiemą irgi vietoj vazelino buvo![]()
O man sesute rekomendawo MULTI-MAM
Tai kaip pasirinkti,kad jau 20 rusiu...
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai