Mamyte 0 parašė:
O kuris pasakė lytį vaiko?![]()
Petrauskas jei pasako vadinasi yra isitikines, pas ji spelioniu ar burimo oš tirščiu nera 🤭
Mamyte 0 parašė:
O kuris pasakė lytį vaiko?![]()
Petrauskas jei pasako vadinasi yra isitikines, pas ji spelioniu ar burimo oš tirščiu nera 🤭
Mamyte 0 parašė:
Sveikos Mamytės gavau siuntimą ekoskopui į jaksto poliklinika. Na dabar didelis jūsų prašymas pas ką registruotis? O pas ką ne? 🤔
Siūlyčiau pas Petrauską. Buvau ir pas Rinkūną, tai jis na kruopščiai patikrino viską, nors sakė kad labai prastai viskas matosi, bet kaip mano ginekologė sakė jis kiek vadovėlinis. O Petrauskas greit apžiūrėjo, bet nebuvo kažkokių negerumų. CP atliko kita gydytoja ir jis kartu buvo. Padėjo jai. Išrašymo dieną jis apžiūrėjo dėmesingai. Dar teko echoskopo eiti pas Jakštienę, bet čia jau stacionare. Tai man ji irgi pasirodė gera. Tik nežinau ar kitur ji dirba. O pas Petrauską vasaros metu po 2 sav gavau vizitą. Nebuvo didelių eilių. Pasakykit kad dėl neštumo, gal turi jie ten atskirą eilę nėščiosioms.
Povy parašė:
Rinkūnas nėra sakęs lyties, du kartus su pirmagimiu buvau pas jį, dabar su antru nėštumu einu pas Petrauską, tai pasakė lytį. Ir šiaip abu lyginant tai tik už Petra…
Tai va giminaitė ir sako geriau pas Rinkuna neiti nes lyties nesako jis 😶 ir taip sako nėra iš malonių žmonių.
Bet dar man rodos Bagurskas yra įdomu kaip jis? Nes galvoju pas ką geriau neiti jai pas Petrauską nepakliuciau;)
Mamyte 0 parašė:
Tai va giminaitė ir sako geriau pas Rinkuna neiti nes lyties nesako jis 😶 ir taip sako nėra iš malonių žmonių.
Drauge lankesi visa nestuma, jai sake patiko, del echo negaliu pakomentuot
Mamyte 0 parašė:
As buvau prisiskaicius pincetas.lt atsiliepimu apie Rinkuna.Tai pries vizita tikrai bijojau 😄 bet tikrai labai malonus gydytojas.Jis aiskiai pasake dabar as atliksiu echo o po to viska aptarsim.Nuodugniai atliko echoskopija,o po jos atsake i visus klausimus ir neaiskumus.
Kaip ir minejau pas Petrauska buvau jau velesniame nestume ,taip pat labai malonus gydytojas.Jis man ir CP atliko,po operacijos kasdien ateidavo apziureti,paklausti kaip laikomes.
Ir apskritai kiek teko guleti nestumo patologiniam skyriuje,tiek gimdykloj ir po gimdymo,visi daktarai su kuriais teko susidurti puikus. Buvo keletas sesuciu tik nefainu.Viena venas subade,guzai issoko ,kita po gimdymo labai nemaloni buvo.
Camillla parašė:
As buvau prisiskaicius pincetas.lt atsiliepimu apie Rinkuna.Tai pries vizita tikrai bijojau 😄 bet tikrai labai malonus gydytojas.Jis aiskiai pasake dabar as atliksi…
Tai va aš kiek gulėjau kiek susiduriau su daktarais tai nu visi buvo geri nebuvo prie ko prikibti,sesutė tik vieną pasitaikė nekokia,o daugiau visi žmones žmogiški. O dabar reikia to pirmo ekoskopo ir tokia bliamba pasimetusi ir nežinau pas ką eiti🤣 jai išvyso aš gausiu dar tą vizitą 🤣
O tos neigiamos emocijos iš daktaru ir kokiu grubių pasakymų tikrai mažiausiai norisi
Mamyte 0 parašė:
Tai va aš kiek gulėjau kiek susiduriau su daktarais tai nu visi buvo geri nebuvo prie ko prikibti,sesutė tik vieną pasitaikė nekokia,o daugiau visi žmones žmogiški.…
Jei noretumet privaciai, rekomenduociau Medicinos seimos centre pas Račkauskiene, superine gydytoja, bet ten jau mokamai butu
Leely parašė:
Jei noretumet privaciai, rekomenduociau Medicinos seimos centre pas Račkauskiene, superine gydytoja, bet ten jau mokamai butu![]()
Gal atsimenate kiek kainavo vizitas?
Čia kaip sakant jai neišeis ši mėnesį prieiti tai teks eiti ir privačiai🙂 bet va ir rekondacija turiu🙂 Aciu
Mamyte 0 parašė:
Gal atsimenate kiek kainavo vizitas?![]()
Čia kaip sakant jai neišeis ši mėnesį prieiti tai teks eiti ir privačiai🙂 bet va i…
Sesė ėjo privačiai pas Bagurską bet ne dėl nėštumo. Tai pats vizitas 50eur plius echoskopas 50eur
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai