mamalaima parašė:
Daiva - toks primirštas vardas. Ar gražu būtų dabar pavadinti mergaitę Daiva? Galima šaukti, Daivute![]()
Lb grazu
mamalaima parašė:
Daiva - toks primirštas vardas. Ar gražu būtų dabar pavadinti mergaitę Daiva? Galima šaukti, Daivute![]()
Lb grazu
Man Daiva ne... Galbūt todėl, kad dabar vos ne kas antra vidutinio amžiaus moterų - Daiva. Pačiai labai patinka lietuviškos kilmės vardai kaip Žemyna, Akmėja, Medeina, labai gražu, bet mano vyras buvo griežtai prieš
Dabar nors planuose antro vaiko ir nėra, bet jei kada netyčia pagausim sesutę, tai pati suku galvą, kaip reikėtų pavadinti. Labai norėčiau, kad baigtųsi tokia pačia galūne kaip ir dukros dabartinis vardas (galūnė -inga), bet niekaip neįlenda jokie vardai, tik AUDINGA arba DOMINGA? Gal kažkas dar žinot vardų, kurie baigtųsi galūne -inga? Tiesiog įdomu.
Kas dėl vyriškų vardų, tai man gražu, tik norisi, kad tiktų vaikui prie charakterio, nes tie grubiau skambantys vardai kokiai coliukiškai mergytei nelabai skambėtų... Bet nelabai ten suprasi taip greit po gimimo - tiks vardas ar ne.
mamalaima parašė:
Ech, bet koks deficitas lietuviškos ar baltiškos kilmės mergaičių vardai, kurie būtų ne topų viršūnėje ir ne iš pačios artimiausios aplinkos...
Is pradziu dvejojau del vardo Šarūnė bet kuo toliau tuo labiau man jis patinka ir dziaugiuosi kad davem dukrytei toki varda
mamalaima parašė:
Man visai nieko Daiva. Siuo metu sunkiai rasi mergaite su tokiu vardu
Taip pat grazus vardai, kurie populiarus tarp suaugusiu moteru: Laura, Egle, Lina, Ruta ir t.t.
sjure parašė:
Mes kol kas apsistoje ties Metos vardu![]()
Labai gražus vardas
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai