little star parašė:
Stiprybes jums! Skaiciau ir verkiau. . Kiekviena nauja istorija privercia prisimint sava nelaime. As savo angelo netekau 5 su puse nestumo menesi. . Laikykites kad…
pasiprasiau jau i ta grupele...
little star parašė:
Stiprybes jums! Skaiciau ir verkiau. . Kiekviena nauja istorija privercia prisimint sava nelaime. As savo angelo netekau 5 su puse nestumo menesi. . Laikykites kad…
pasiprasiau jau i ta grupele...
Zaneta_P parašė:
sveiki. per sia savaitele, beveik dukart perskaiciau sia temele, vis galvojau rasyti...nerasyti...ir nezinau ar gerai padarysiu parasiusi...
Is visos sirdies jus uzjauciu
apkabinu ir siunciu glebi stiprybes jums ir jusu seimai..negaliu sulaikyti asaru,mano draugei kaip tik tada klause tonusus,kaip jums ta nemalonia zinia pranese..dar abi apsnekejom Domarko reakcija ir,kad loginineje tikrai galetu buti psichologas.Laikykites Zaneta
Sraigutė parašė:
Is visos sirdies jus uzjauciuapkabinu ir siunciu glebi stiprybes jums ir jusu seimai..negaliu sulaikyti asaru,mano draugei kaip tik tada klause tonusus,…
Jei ne paslaptis kokia reakcija buvo jo?nes jis man gimdyma prieme. Jo elgesys ypac po gimdymo buvo atgrasus gal jaute dalele kaltes. Nzn net. Kad psichologo reikia tai tikrai.
Sraigutė parašė:
Is visos sirdies jus uzjauciuapkabinu ir siunciu glebi stiprybes jums ir jusu seimai..negaliu sulaikyti asaru,mano draugei kaip tik tada klause tonusus,…
pamenu, kad kelios moterys buvo...ir lyg dar viena moteryte tokia kaip as buvau, bet lyg nestumas mazesnis, nors kai pagalvoju, tu keturiu paru tarpais ir neatsimenu...
siaip su siuo gydytoju pirma karta susiduriau, nors aplinkybes buvo ziaurios, bet gydytojas tikrai geras ir rupestingas, nors jokiu pinigeliu nedavem ir net tokiu minciu nebuvo, bet kiek supratau is akuseriu, kad sestadieni tik del manes buvo uzsukes, patikrino, toliau visa eiga aptareme ir pries gimdyma buvo atejes i gimdykla.
del psichologo, tai baisu, kad nera...nes akuseres ir nevisalaik protingai issireiksdavo,, po to lyg atsiprasydavo ar kalba kita linkme sukdavo, bet ir jas suprantu, juk ne ju darbas rinkti tinkamus zodzius
Zaneta_P parašė:
pamenu, kad kelios moterys buvo...ir lyg dar viena moteryte tokia kaip as buvau, bet lyg nestumas mazesnis, nors kai pagalvoju, tu keturiu paru tarpais ir neatsimen…
Labai, labai jus užjaučiu. Labai.
Dėl psichologinės pagalbos, tai situacija visoje Lietuvoje labai prasta. Man Santarose teko pačiai išgimdyt 17 sav. leliuką, medikamentinio aborto sukeltą, tai gydytojų klausiau, ar yra skyriuje koks psichologas. Sakė, nėra. Gerai, kad šalia manęs vyras buvo, ir kad aš stiprių nervų, bet jeigu kažkam prireiktų pasikalbėt, juk ne šiaip paprasta procedūra atliekama - tai kaip laidotuvės. Ech, tikiuosi, kada nors prieisim prie ranka pasiekiamos pagalbos.
Dovile 7 parašė:
Jei ne paslaptis kokia reakcija buvo jo?nes jis man gimdyma prieme. Jo elgesys ypac po gimdymo buvo atgrasus gal jaute dalele kaltes. Nzn net. Kad psichologo reiki…
Sake,kad elgesi labai saltai ir nesugebejo normaliai paguosti..bet gal mums is salies taip atrode..jei mums is salies buvo sokas,tai isijauciant i jusu vaidmeni situacija yra nepavydetina..
Zaneta_P parašė:
pamenu, kad kelios moterys buvo...ir lyg dar viena moteryte tokia kaip as buvau, bet lyg nestumas mazesnis, nors kai pagalvoju, tu keturiu paru tarpais ir neatsimen…
Man nelaimes ivykdavo iki 12sav.ir tai vos is kabineto sugebedavau iseiti,tai mano nelaime yra niekis palyginus ka jums teko ir tenka isgyventi..
Sraigutė parašė:
Sake,kad elgesi labai saltai ir nesugebejo normaliai paguosti..bet gal mums is salies taip atrode..jei mums is salies buvo sokas,tai isijauciant i jusu vaidmeni sit…
del to, kad nieko negalejo paaiskinti yra dar ir priesistore, nes priimamajame seseles ar akuseres pasake, kad girdi vaiko sirdele, nors pasirodo ten buvo tik manosios...o po keliu minuciu atsidurus antrame aukste, gydytojas turejo uzgesinti paskutine vilti...lygiai taip pat ir po gimdymo, kuriame pasikeisdami dalyvavo 5 gydytojai, tarp ju ir Anuzis, po gimdymo tik pakraipe peciais, nes mano dukrytei nieko nebuvo, ji buvo visiskai sveikute, virkstele neapsisukusi, nesusirisusi ir pan. ir vieninteliai visu zodziai, kad kartais taip buna....
Aš kai gimdžiau šiauliuose vaiko ir motinos klinikoi tai net kelis kartus siūlė psihologo pagalbą, visada paklausdavo ar noriu raminamųjų nors ir atsisakydavau ant nakties suleisdavo, tiesa gimdžiau pas nuostabią gydytoją, lileikienę. O mažeikiuose net nesugebėjo pasakyti kad dukrelės širdutė neplaka, pakalausė tonusų nęgirdėjo tada pati skyriaus vedėja nusivedė ehoskopui, ir jis žodžiai buvo, nieko nebematau.. tai pati turėjau paklaust ar jau nebegyva.. vyras išbėgo per duris ir stipriai jas užtrenkė tai buvo komentaras, o ko čia tiek draskytis... mano mažylei buvo 36sav praėjo metai pasiimu dukros šliaužtuką ar suknelę ir supu glėbyje, jaučiu kad kraustausi iš proto
paukste. parašė:
Aš kai gimdžiau šiauliuose vaiko ir motinos klinikoi tai net kelis kartus siūlė psihologo pagalbą, visada paklausdavo ar noriu raminamųjų nors ir atsisakydavau ant …
raminamuju ir man siule, bet nuo ju ne kiek negeriau, tam kartui uzmiegi, o atsikelus vel viskas is naujo...o psichologo tikrai nera...gimdyma prieme labai sauni gydytoja valkeriene.
man sunkiausia susitaikyti su ta mintimi, kad mano kunas yra mano vaikelio mirties vieta, atrodo nekenciu saves uz tai...
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai