ruksti parašė:
Šiandien e sveikatoij radau tokį išrašą iš ligoninės tai čia ir yra tie histologiniai 🤔 ar kažkokie dar išsamesni ateina tyrimai?pasirodo laukėm sūnaus 😪…
Pagal israsa, Jusu vietoje tirciaus del AFS. As irgi netekau sunaus.... 💔
ruksti parašė:
Šiandien e sveikatoij radau tokį išrašą iš ligoninės tai čia ir yra tie histologiniai 🤔 ar kažkokie dar išsamesni ateina tyrimai?pasirodo laukėm sūnaus 😪…
Neziniuke2022 parašė:
Taip tirsiuos dar karta bet galėsiu tai daryti tik po naujų ko gero nes turi praeiti laiko sitam tyrimui .visad atmesdavo genetinius mudviejų su vyru tyrimus nes dukra turim sveika .bet dabar trecias kartas nelaimingas manau reikia ir čia kapstyti o kad turim sveika dukra gali būt ir ištrauktas tada laimingas bilietas ...
ruksti parašė:
Taip tirsiuos dar karta bet galėsiu tai daryti tik po naujų ko gero nes turi praeiti laiko sitam tyrimui .visad atmesdavo genetinius mudviejų su vyru tyrimus nes d…
Nereiktų atmesti AFS jei jau turite vaikų. Aš turiu du sūnus, kurių sklandžiai ir lengvai susilaukiau ( iki 30 metų). o db po 30mečio jau 2 nesivystantys 20 sav ir 13 sav - diagnozė AFS. Ji neretai atsiranda kažkuriuo gyvenimo etapu ir nebūtinai nuo gimimo yra.
ruksti parašė:
Taip tirsiuos dar karta bet galėsiu tai daryti tik po naujų ko gero nes turi praeiti laiko sitam tyrimui .visad atmesdavo genetinius mudviejų su vyru tyrimus nes d…
O kiek turi praeit laiko po netekties? Mes irgi turime sunu, laukem antrojo... Dabar rugsejo gale uzsirasiau pas Abraiti, noriu issitirti, gal man irgi sitas, nors israse pas mane tik nurodyta, kad placentos pavirsius gruobletas, o pas Jus akivaizdziai kresuliai, trombai... Man itaria, kad del sirgto covid 6sav viskas ivyko, bet kodel kitoms nieko...
Laumme parašė:
Nereiktų atmesti AFS jei jau turite vaikų. Aš turiu du sūnus, kurių sklandžiai ir lengvai susilaukiau ( iki 30 metų). o db po 30mečio jau 2 nesivystantys 20 sav ir…
Tyretes del AFS po antrojo persileidimo? Pas Abraiti? Kokie Jusu tolimesni veiksmai-aspirinas po sios diagnozes?
Neziniuke2022 parašė:
Tyretes del AFS po antrojo persileidimo? Pas Abraiti? Kokie Jusu tolimesni veiksmai-aspirinas po sios diagnozes?
Man jau po pirmojo persileidimo diagnozavo AfS Abraitis ir Kryžauskaitė. Sekantis nėštumas buvo su aspirinu ir leidžiamu zibor, bet deja 13 sav vistiek nustojo vystytis. Po pirmojo histologinio matė placentoje trombus, po antrojo nematė - tad patvirtinti, kad nustojo vystytis dėl afs negalėjo, bet pati nemanau kad sutapimas.
Neziniuke2022 parašė:
O kiek turi praeit laiko po netekties? Mes irgi turime sunu, laukem antrojo... Dabar rugsejo gale uzsirasiau pas Abraiti, noriu issitirti, gal man irgi sitas, nors …
Po antro kai tyriaus ne maziau 3men turėjo būt praėja bet tada buvo mažas nėštumas .dabar bent puse metų kad tyrimo atsakymų buves nėštumas neiškreiptų
Sveikos, gavau histologini tyrima
mano dvynukai neidentiski buvo absoliuciai sveiki, jokiu patologiju, jokiu infekciju, su manim viskas irgi gerai.. visas nestumas iki 21+4 savaites buvo visiskai sklandus, kodel taip ivyko niekaip nesuprantu.. gal kazkuri nusimano atsakyme? Gal kazkam buvo panasi diagnoze? Kaip suprantu buvo placentos kraujotakos sutrikimai ir virksteles prisitvirtinimas blogas.. ar gydytojai sito negali pastebet?
Elipsa parašė:
Sveikos, gavau histologini tyrimamano dvynukai neidentiski buvo absoliuciai sveiki, jokiu patologiju, jokiu infekciju, su manim viskas irgi gerai.. visas nestuma…
Ar neklausėte gyd., kuri išdavė? Išraše daugiau priežasčių matosi.
Nei pastabų, nei rekomendacijų. Dabar gal jų neberašo.
Ant originalo, kas išdavė yra spaudai? Eičiau klausti.
Nors man pasakė - gamta taip sudėlioja...
Mano buvo 26 sav. irgi be infekcijų, viskas sklandžiai. Minėjo, kad daug nepaaiškinamų atvejų.
Elipsa parašė:
Sveikos, gavau histologini tyrimamano dvynukai neidentiski buvo absoliuciai sveiki, jokiu patologiju, jokiu infekciju, su manim viskas irgi gerai.. visas nestuma…
Užjaučiu jus, jokie žodziai nepaguos, stiprybes jums💙💙💙
aš irgi pernai praradau savo dvynukes 30 sav.
Metus laiko gyventi negalejau, vien mintys tik apie vaikus, atsakymu ieskojimas i klausimus kuriu atsakymu niekada nebus...
Ypač taip skaudu buvo kad mes taip ilgai ejome link sito kelio , ivf pagalba buvo vaikai sulaukti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai