Meshka parašė:
Ar vartojate aspirina?
Ne vat matau daug kur apie ji rašoma ka jis duoda ir kam skiriamas ?
Meshka parašė:
Ar vartojate aspirina?
Ritė parašė:
Pas mane klinikoje sake, kad tikrai daznai buna kraujavimas, bet tai nebutinai reiskia, kad kazkas blogai. Svarbu, kad nebutu skausmu tuo paciu metu. As irgi krauja…
Taip vat kad jokiu skausmu neturiu tik tas kraujavimas prasidėjo 🙈
Kuciukas parašė:
Po ivf ji daznai skiria kraujui skystinti.
Man po vaginaliniu echo apziuru pirmame trimestre tepliodavo, gal del to kad sujudindavo kakleli.
Kokia doze PRG vartojate? Nedarete PRG kraujo tyrimo?
Kuciukas parašė:
Taip vat kad jokiu skausmu neturiu tik tas kraujavimas prasidėjo 🙈
Ar negali būti hematoma? Nes pas mane aplinkoje daug kam ji buvo, bet pats nėštumas pasibaigė laimingai 😊
Kuciukas parašė:
Labas ! 💖
Man palei 7 sav. yra buvęs kraujingas patepliojimas. Aš vartojau tiek aspiriną, tiek Fraxi leidausi, sekdama kraujo rodiklius, tad ne nuo vaistų, manau. Pagėriau askorutino. Gyd. rekomendavo ilsėtis, daugiau pagulėti.
Gal pasvarstykite dėl kraujo tyrimų, tokių kaip krešumo, progesterono... O gal Estrofem vartojate? Nuo jo irgi gali kraujuoti.
Meshka parašė:
Po ivf ji daznai skiria kraujui skystinti.
Man po vaginaliniu echo apziuru pirmame trimestre tepliodavo, gal del to kad sujud…
Progesterono crinone viena pries miega 80mg/g ir ryte lubion viena ampule 25mg
iveta.str parašė:
Ar negali būti hematoma? Nes pas mane aplinkoje daug kam ji buvo, bet pats nėštumas pasibaigė laimingai 😊
Taip irgi taip manau, bet vat gydytojai nieko nepaminėjo 🙈
Kuciukas parašė:
Progesterono crinone viena pries miega 80mg/g ir ryte lubion viena ampule 25mg
Pakartokite PRG tyrima, galbut reikia didesnes jo dozes. Iki 11-12sav PRG dozes nemazinkite.
Kuciukas parašė:
Taip irgi taip manau, bet vat gydytojai nieko nepaminėjo 🙈
Man mazdaug 7-8 savaite nei is sio, nei is to prasidejo kraujavimas. Nuvykau i klinikas. Apziurejo, sirdele plaka, kodel taip nutiko pasakyti negalejo. Sekancioje apziuroje jau pas gine pamate hematoma, kurios iki tol nemate, nors tikrai ieskojo, nes sake, kad po pagalbinio labai daznai atsiranda jos. Kraujavimas prasidejo vakare, kraujo buvo keletas saukstu, paskui beveik 3 dienas tepimas, pagrinde is po nakties. Po to dingo. Po 1,5 savaites vel tepimas rudu krauju atsirado keletui dienu, bet jau buvau perspeta, kad taip gali buti ir tepimas gali kartotis kol pilnai issivalys hematoma. Labai tikiu, kad ir Jums viskas gerai bus ❤️
Kuciukas parašė:
Labas ! 💖
Man buvo lygiai tas pats tokiu metu, be aiškios priežasties, bet man spėjimas būtų, kad dėl estrogeno, kurį staigiai nutraukiau gydytojo paliepimu. Pagulėjau kelias dienas ligoninėje, kraujavimas sustojo ir nebepasikartojo, o dukrytei jau beveik 6 mėnesiai. Viskas bus gerai, tikrai nėra retas reiškinys 🙏
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai