Sandra988888 parašė:
Vienodai😃
Ar ir jus Strėvos skausmus jaučiate? Kiaušidese vienoj ar kitoj pusėj? Gal kažkas dar yra?
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįSandra988888 parašė:
Vienodai😃
Ar ir jus Strėvos skausmus jaučiate? Kiaušidese vienoj ar kitoj pusėj? Gal kažkas dar yra?
sielos veidrodis parašė:
Nesu tikra dėl šito,gal tiesiog vyksta nepilnavertiškumo ov ir tyrimas prg manau tai parodytų. 7dpo atliktas parodo progesterono kiekį po ovuliacijos. Aš manau taip…
Na ziuresim kaip cia bus menesio gale, o jei ka kita men reikes nueiti paziureti
sielos veidrodis parašė:
Kaip minejau ov testas rode12 d skaudejo sona ir iki pat dabar buna kad pamaudzia ta pacia puse tiek pilva tiek nugara, ir krutine nera papilnejus bet yra spenelei nezinau ar galiu sakyti jautrus nes jie nera visai jautrus, bet toks kaip dilgciojima jauciu.gal cia pms arba man su galvele negerai😃
sielos veidrodis parašė:
O kada testuka gadinti žadat?😊
Sandra988888 parašė:
Kaip minejau ov testas rode12 d skaudejo sona ir iki pat dabar buna kad pamaudzia ta pacia puse tiek pilva tiek nugara, ir krutine nera papilnejus bet yra spenelei…
Ps mane tas pats dėl speneliu🤭
Sandra988888 parašė:
O kada testuka gadinti žadat?😊
Aš esu kraujo tyrimui uzsirasiusi 25. Bet jei pradėsiu jausti,kad vsi gi pareis mm tai atsauksiunir nukelti jau po mm turėjusių vykti. Testo nenoriu gadinti,nes patirtis mano sako kad man greit neparodo nestumo
sielos veidrodis parašė:
Ps mane tas pats dėl speneliu🤭
Nu geras😃 lauksim menesio galo, gal pavyks kuriai nors🥰
sielos veidrodis parašė:
Aš esu kraujo tyrimui uzsirasiusi 25. Bet jei pradėsiu jausti,kad vsi gi pareis mm tai atsauksiunir nukelti jau po mm turėjusių vykti. Testo nenoriu gadinti,nes pat…
Na tai lauksim pirmadienio😊 butinai pasidalinkit rezultatais. O tai cia ne pirmas jusu planavimas?😊
Sandra988888 parašė:
Na tai lauksim pirmadienio😊 butinai pasidalinkit rezultatais. O tai cia ne pirmas jusu planavimas?😊
Jau du vaikus turiu,ir tada pirmas greit kibo,o antras tik po metų laiko,bet tada ir amžius kitoks buvo. Dabar jau 34,5 ir žinau jog normalu kad nebus labai lengva🫣.
sielos veidrodis parašė:
Jau du vaikus turiu,ir tada pirmas greit kibo,o antras tik po metų laiko,bet tada ir amžius kitoks buvo. Dabar jau 34,5 ir žinau jog normalu kad nebus labai lengva🫣…
34 tikrai nera daug.😉 ir ne mes renkames kada vaikams ateiti o jie mus renkasi, tai viskam savo laikas😊
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai