rasiux00 parašė:
Nežinau kur paklausti, bet jei nėštumo testai buvo vaiduokliukai ir tapo balti po kelių dienų tai skaitosi nesivystantis nėštumas? Pas gyd tik vasario viduryje, gal…
O hcg kiek buvo?
rasiux00 parašė:
Nežinau kur paklausti, bet jei nėštumo testai buvo vaiduokliukai ir tapo balti po kelių dienų tai skaitosi nesivystantis nėštumas? Pas gyd tik vasario viduryje, gal…
O hcg kiek buvo?
kristute1 parašė:
O hcg kiek buvo?
Nedariau šio tyrimo. Tik prg dariau dėl ovuliacijos pažiūrėt ar vyksta ir atsakymas buvo labai aukštas, kaip pirmo trimestro, tada pasidariau nestumo testą ir buvo rožinė antra juostelė, kitą dieną pakartojus jau blankesne, o dar kitą dieną jau nieko nebuvo, neigiamas.
Vadinasi kabinosi bet neisitvirtino, ieskau atsakymo kol dar pas gyd keliausiu ☺️
rasiux00 parašė:
Nedariau šio tyrimo. Tik prg dariau dėl ovuliacijos pažiūrėt ar vyksta ir atsakymas buvo labai aukštas, kaip pirmo trimestro, tada pasidariau nestumo testą ir buvo…
Tiesiog biocheminis nėštumas, iki galo neįsitvirtino... Jeigu tikrai buvo, o ne testas false positive ar koks išdžiūvimas. Be hcg šito jau nesužinosit
Sveikos, atsiprašau už ilgą tekstą. Noriu paklaust nuomonės. Istorija tokia: pastojau, testas, hcg teigiami daryti prieš pusantros savaitės, pagal mėnesines šiuo metu turėtų būti 6sav.+4d. Vakar apsilankius pas ginekologę dėl stipriai išpūsto, maudžiančio pilvo pasakė, kad gimdoje mato tik pūslytę, embriono kolkas nemato. Tad arba nėštumas žymiai mažesnis yra arba bus nesivystantis, nes šiaip tokioj savaitėj turėtų tikrai jau matyti. Taip pat pamatė choriono atsisluoksniavimą bei laisvo skysčio už gimdos, kuo bandė aiškinti tą siaubingai kietą ir išpūstą pilvą ir užsiminė “kad tik nebūtų dar čia koks ne vietoj nėštumas”. Reziume jei nesulauksiu kraujavimo ar stipraus skausmo, ateiti po poros savaičių kartoti echo bei kad galiu pasižiūrėti dabar kas vyksta su HCG. Tai tuo pačiu pasidariau ir progesteroną.
HCG po paskutinio darymo matau, kad tobulai dvigubėjo kas pora dienų (prieš 8 dienas buvo 1740). Bet šiaip nustebau, nes jis man pasirodė toks didelis, o net embriono nemato. Tai noriu paklaust visų pirma ar kažkas susidūrę su išpūstu, kietu pilvu, bei laisvu skysčiu už gimdos ir tai nesibaigė kažkaip labai blogai? Kitas dalykas kaip manot pagal tokį HCG kiek ne teoriškai, o praktiškai realiausia kad yra savaičių ir ar geras progesteronas? Taip pat ar yra kam nors pasitaikę, jog vienas nėštumas gimdoje, o kitas kažkur kitur, nes man ir apie tokį labai retą reiškinį užsiminė, tai nu neduok dieve..
P.s. Viena kartą jau gimdžiau, su pirmu nėštumu tokio pilvo ir tokios savijautos tikrai nebuvo, dėl to taip anksti kreipiausi pas ginekologę. Kolkas nekraujuoju, aštraus skausmo nėra, bet bendrai visą pilvą tempia, maudžia, atrodau kaip 4 mėn nėščia, na net nelabai eina nupasakot.
Tiucis parašė:
Sveikos, atsiprašau už ilgą tekstą. Noriu paklaust nuomonės. Istorija tokia: pastojau, testas, hcg teigiami daryti prieš pusantros savaitės, pagal mėnesines šiuo me…
Hcg didelis, kiek tekę skaityt, nuo 10-15 tūkst. jau mato širdelę. Deja, bet pati susidūriau su tuo, kad aukštas hcg nebūtinai reiškia gyvybingą nėštumą
hcg augo labai gerai, net virš normų buvo, gana ryškūs nėštumo simptomai. Deja, bet iki 7+ sav. visiškai atitikdama laiką augo tuščia pūslelė. Ėjau panašiu laiku, kaip jūs, link 7 sav., nėštumo testai rodė anksti, todėl iškart tiek man, tiek ginekologei buvo aišku, kad nieko gero, kai nematė embriono...
kristute1 parašė:
Hcg didelis, kiek tekę skaityt, nuo 10-15 tūkst. jau mato širdelę. Deja, bet pati susidūriau su tuo, kad aukštas hcg nebūtinai reiškia gyvybingą nėštumąhcg augo…
Na man taip ir pasakė, kad arba nėštumas žymiai mažesnis, arba jau nieko nesitikėt, nes tikrai bent embrioną tikrai matytų. Kai pasidariau hcg ir pamačiau koks jis aukštas, jau kaip ir supratau, kad bus antras variantas.. šiaip mano situacija skamba labai panašiai į jūsų, nes simptomai man tikrai ryškūs, o testas man parodė 5sav (pagal mm). Šiaip kaip suprantu jums buvo nesivystantis? Kaip viskas pasibaigė?..
Tiucis parašė:
Na man taip ir pasakė, kad arba nėštumas žymiai mažesnis, arba jau nieko nesitikėt, nes tikrai bent embrioną tikrai matytų. Kai pasidariau hcg ir pamačiau koks jis …
Taip, nesivystantis (anembrioninis, t. y. be vaisiaus, vien pūslelė augo). Augo iki daugiau nei 7 sav., paskui po truputį pradėjo trauktis ir ~10 sav. sulaukiau persileidimo. Gal paguosiu, kad po persileidimo sulaukusi pirmų mėnesinių sėkmingai vėl pastojau
Tiucis parašė:
Sveikos, atsiprašau už ilgą tekstą. Noriu paklaust nuomonės. Istorija tokia: pastojau, testas, hcg teigiami daryti prieš pusantros savaitės, pagal mėnesines šiuo me…
Sveika, keistas gydytojos pasakymas, kad mato pūslelę gimdoje, bet įtaria negimdinį (t. y., už gimdos ribų). Kaip tai įmanoma, jei jau mato gimdoje. Tad kyla abejonių dėl gydytojos kompetencijos. Laisvo skysčio už gimdos būna po ovuliacijos.
Jei tempia ir pučia pilvą, pagal mane tai dar nereiškia nieko blogo. Bent su savo normaliu nėštumu prisimenu tokią pat savijautą.
O su nesivystančiu atvirkščiai nieko nejaučiau, NIEKO pilvuke nevyko iki neprasidėjo persileidimas (per 8+5 sav echo pūslelė atitiko vos 6+5 sav ir nebuvo matyti embriono, dar po savaitės prasidėjo persileidimas su į mmm ir sąrėmius primenančiais skausmais ir kraujavimu).
Dangyra parašė:
Sveika, keistas gydytojos pasakymas, kad mato pūslelę gimdoje, bet įtaria negimdinį (t. y., už gimdos ribų). Kaip tai įmanoma, jei jau mato gimdoje. Tad kyla abejon…
Deja, bet gali būti net tokių atvejų, kai vienas gimdoj, kitas kur nors kiaušintaky.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai