Juratele25 parašė:
Apsvieskit mane kvaila, mm buvo paskutinea balandzio 11, pagal mm mums pilnos 6 sav snd , o eko snd dare sake 3 4 dar tik puslyte matosi... liepe ateit po 3 sav kai…
Gal implantacija vėliau buvo...
Dabar tik laukti.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįJuratele25 parašė:
Apsvieskit mane kvaila, mm buvo paskutinea balandzio 11, pagal mm mums pilnos 6 sav snd , o eko snd dare sake 3 4 dar tik puslyte matosi... liepe ateit po 3 sav kai…
Gal implantacija vėliau buvo...
Dabar tik laukti.
Sveikos merginos. Aš jau nesergu mėnesinėm nuo balandžio 28d. iki gegužės 2d. Ir vis dar jos neatsirado,pagalvojau nėščia,nes lytinis aktas buvo gegužės 20d. Bet jokių simptomų kaip ir nejaučiau tik pilvo apačia truputį skaudėjo,lyg kaip per mėnesines. Pagalvojau jos ateina,gal sutriko ir panašiai. Bet šnd pasirodė labiau kaip tepimas kraujo su išskyrom bei lydi pilvo spazmos. Ar tai gali buti jog persileidimas vyksta??!:/
Monika02 parašė:
Sveikos merginos. Aš jau nesergu mėnesinėm nuo balandžio 28d. iki gegužės 2d. Ir vis dar jos neatsirado,pagalvojau nėščia,nes lytinis aktas buvo gegužės 20d. Bet jo…
Manau pirmiausia reiktu atlikti nestumo testa
MiglaNakty parašė:
Man persileidimas prasidejo nuo siuliniu sviesiai rudu isskyruLabai linkiu kad jums butu viskas gerai, man nebuvo kad nustotu, po truputi per pora dienu perejo…
Man tokia pati situacija kaip jums
tik noriu paklaust kiek laiko kraujavot po to normaliai? Ir at buvo dideli skausmai pilvo apacioje?
Jauduliukas parašė:
Man tokia pati situacija kaip jumstik noriu paklaust kiek laiko kraujavot po to normaliai? Ir at buvo dideli skausmai pilvo apacioje?
uzjauciu
Kraujavau 6 dienas, truputi gausiau nei menesines, 2-3 dienas maude papilve ir nugaros apacia. Kai baigesi tikrinausi echo ir krauja, buvo viskas issivale. Po 33 dienu prasidejo menesines
MiglaNakty parašė:
uzjauciuKraujavau 6 dienas, truputi gausiau nei menesines, 2-3 dienas maude papilve ir nugaros apacia. Kai baigesi tikrinausi echo ir krauja, buvo viska…
Man viskas prasidejo 5 diena bet normaliau kraujot pradejau 6 d vakare buvau pas gydytoju sako pats irganizmas jau pradejo valytis tai dvi naktis lb skauda pilva net uzmigt neina sakau gal kas negerai snd jau kazkoks kresulys isejo nemazas manau valosi
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai