Kristiana12 parašė:
Sveikos? Po kiek laiko po op miegot pradėjo ant pilvo?.as jau 7sav po op ir bijau gult ant pilvo
O kodėl bijot?
Kristiana12 parašė:
Sveikos? Po kiek laiko po op miegot pradėjo ant pilvo?.as jau 7sav po op ir bijau gult ant pilvo
O kodėl bijot?
Sveikos, merginos, Esu 5 d. po pilvo plastikos op. Vakar ir šiandien jaučiu pilvo/raumenų spazmus, susitraukimus, atrodo kad kūdikis spardytųsi😀Ar kam taip buvo? Taip pat ta vieta kur prie gaktos buvo drenai taip pat patinusi, jaučiu spaudimą šlapimo pūslės.. ar kam kažkas panašaus buvo? Neramu.. tikiuosi tai tik patinimas, ne vandenys..
Klecke parašė:
Sveikos, merginos, Esu 5 d. po pilvo plastikos op. Vakar ir šiandien jaučiu pilvo/raumenų spazmus, susitraukimus, atrodo kad kūdikis spardytųsi😀Ar kam taip buvo? Ta…
O nenorit savo chirurgo paklausti nornalu ar ne ?
kiekvienas esame skirtingi.
Jei aš jaučiu kažką ne taip iš karto klausiu chirurgo, kuris įvertina ir pasako normalu ar ne.
Patinimai tai ir yra skyčiai. Aš pvz dėl jų vaikštau į limfodrenažinius masažus. Kad kuo mažiau tinčiau
avietuke parašė:
O nenorit savo chirurgo paklausti nornalu ar ne ?kiekvienas esame skirtingi.
Jei aš jaučiu kažką ne taip iš karto klausiu chirurgo, kuris įvertina ir pasako no…
Taip, ryt bandysiu patekti pas savo gydytoją. Pirmam Masažui esu užsirašiusi antradienį. Tikiuos susitvarkys🙂
Klecke parašė:
Taip, ryt bandysiu patekti pas savo gydytoją. Pirmam Masažui esu užsirašiusi antradienį. Tikiuos susitvarkys🙂
Susitvarkys. Viskas bus ok
Labukas, man jau 8 mėn po pilvo plastikos. Buvo diastazė ir išvarža. Viską sutvarkė ir riebalus nusiurbė, esu patenkinta laaabai. Tik va dar vis patinimas yra virš pjūvio ir ties gakta vienoje pusėje. Gyd. sako kad tai normalu, bet jau norisi kad būtų lygu lygu. Kaip jums merginos su tais tinimais virš pjūvio?
Fila parašė:
Labukas, man jau 8 mėn po pilvo plastikos. Buvo diastazė ir išvarža. Viską sutvarkė ir riebalus nusiurbė, esu patenkinta laaabai. Tik va dar vis patinimas yra virš …
pas mane dešnėj pusėj virš pjūvio buvo skysčiai, nutraukė, po to kaip ir nebuvo bet liko "kalniukas" irgi sakė patinimas, susitvarkys. po operacijos 4.5 mėn, bet nieko jis nesumažėjo. labiausiai nevalgius matosi, kai šiaip visur lygu gražu, o ten "pūpso". į vakarą mažau matosi kai visur "papilnėja"
bet šiaip nervina. aplinkiniai gal nemato, bet iš viršaus tai labai matosi
irgi tikiuosi kad kažkada susilygins....
supermartyna parašė:
pas mane dešnėj pusėj virš pjūvio buvo skysčiai, nutraukė, po to kaip ir nebuvo bet liko "kalniukas" irgi sakė patinimas, susitvarkys. po operacijos 4.5 mėn, bet ni…
Sveiki, man virs bambos buvo skysciai, o db kalniukas, tai pat lb nervina, nes matau nuolat ir toks kietesnis jis, ar nebus ten viduj kokia kapsule nuo to vandens susidarius... man 2,5 men po op. Pilvo apacia dar labai tinsta, tiek ilgai kankina tas pilvas, jau nebegaliu sulaukt, kada baigsis tas gijimas
Fila parašė:
Pas mane taip pat iš viršaus ir šonų pasisukus matosi, kietesnės tos vietos, grynai patinimas. Belieka tik laukti, o aš nekantri 🙈
Nu jei duotu kas garantija, kad kazkada praeis tie kalniukai, tai galiu laukt
bet nedave garantiju. Kazka mykia mykia, kad spaust ta vieta, jau nebesuprantu
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai