LinuteA parašė:
Na matai is pirmo karto mazai kam pavykstatai tik nereikia nuleisti ranku ir toliau stengtis
![]()
Tai is kur busi ir kiek tau metu?![]()
as is Pagėgiu jei kas nutuokia kur tokie yra, man 24 metai
LinuteA parašė:
Na matai is pirmo karto mazai kam pavykstatai tik nereikia nuleisti ranku ir toliau stengtis
![]()
Tai is kur busi ir kiek tau metu?![]()
AVOJ parašė:
kazkas girdeto
bet daugiau nieko
LinuteA parašė:
kazkas girdetobet daugiau nieko
![]()
gali but kad isiminiai, per zines daznai rodydavo
Oi, as zinau kur pagegiai
Esu buvus ten ;)
Neseniai gryzau namuciu
buvau mokykloj parsivesti savo vaikina
Zinot, taip dbr pagalvojau, kad stengiames cia visos pastot, perkames visokiu ov testus ir t.t.
O vat galiu papasakot kaip susilaukiau savo pirmagimio
Zodziu mokiausi 12 klasej, geriau kontraceptines kad apsisaugot ir kartu sureguliuoti cikla
Zodziu tikrai tvarkingai geriau kiekviena diena tuo paciu metu
Bet bac ir pastojau
visiskai netiketai
Tada tikrai buvo daug minciu, nes zinojau kad liksiu viena, kad esu 12-oke ir kad nespesiu mokyklos pabaigt, oka jau kalbet apie ateities planus
Bet dziaugiuosi kad turiu pacia nuostabiausia mama, kuri istiese pagalbos ranka
Uztai turiu beveik 8 metu berniuka, tuoj baigsiu universiteta Lietuvoje, dirbu ir mokinuosi dar atskira dalyka uzsienyje, gyvenu su paciu nuostabiausiu vyru pasaulyje kuris be galo myli mano suneli
Ir dbr taip bandom pastoti nu bet niekaip
Gal reiktu vel kontraceptines pagert?
rutis82 parašė:
Nu ka paskambino man is ligonines pasake hormono skaicius pakilo 1639 ryt vaziuoju skanui vis dar pakraujuoju ziuresim ka ryt tikiuosi jau kazka pamatyslaikykit kumscius
![]()
Ruti,mes su tavim
laikau jau dbr kumstukus uz tave ir tikiu kad viskas bus gerai
N
EllieUsa parašė:
Oi, as zinau kur pagegiaiEsu buvus ten ;)
Neseniai gryzau namuciu
buvau mokykloj parsivesti savo vaikina
Zinot, taip dbr pagalvojau, kad stengiames cia visos pastot, perkames visokiu ov testus ir t.t.
O vat galiu papasakot kaip susilaukiau savo pirmagimio
Zodziu mokiausi 12 klasej, geriau kontraceptines kad apsisaugot ir kartu sureguliuoti cikla
Zodziu tikrai tvarkingai geriau kiekviena diena tuo paciu metu
Bet bac ir pastojau
visiskai netiketai
Tada tikrai buvo daug minciu, nes zinojau kad liksiu viena, kad esu 12-oke ir kad nespesiu mokyklos pabaigt, oka jau kalbet apie ateities planus
Bet dziaugiuosi kad turiu pacia nuostabiausia mama, kuri istiese pagalbos ranka
Uztai turiu beveik 8 metu berniuka, tuoj baigsiu universiteta Lietuvoje, dirbu ir mokinuosi dar atskira dalyka uzsienyje, gyvenu su paciu nuostabiausiu vyru pasaulyje kuris be galo myli mano suneli
Ir dbr taip bandom pastoti nu bet niekaip
Gal reiktu vel kontraceptines pagert?
![]()
Na gal geriau negerk tu tableciu
cia matyt taip turejo buti. Saunu, kad turi mama kuri nepaliko dukros tokioj padety, o dar sauniau, kad sunu augini jau toki dideli ir vyra nuostabu turi!
saunuolyte kad ir pati nepasidavei gyvenime istikusioms sunkioms akimirkoms
rutis82 parašė:
Nu ka paskambino man is ligonines pasake hormono skaicius pakilo 1639 ryt vaziuoju skanui vis dar pakraujuoju ziuresim ka ryt tikiuosi jau kazka pamatyslaikykit kumscius
![]()
butinai laikysim, sakau laikysim nes zinau kad visos cia kaip viena visoms liudna uz viena visoms skauda ir visoms smagu kai viena dziaugiasi, pranesk po visko kokios naujienos juk zinai kad mes cia is proto eisim
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai