anzeliux parašė:
Na ka merginos mano auksiukui 4saw 6 dienos tik pradejo skana per sekunde jis pasirode didelis zirniukas palyginus virs centimetro lengvai pykina bet pavalgius prae…
kaip smagu! sveikinu, pagaliau pamačius savo žirniuką
anzeliux parašė:
Na ka merginos mano auksiukui 4saw 6 dienos tik pradejo skana per sekunde jis pasirode didelis zirniukas palyginus virs centimetro lengvai pykina bet pavalgius prae…
kaip smagu! sveikinu, pagaliau pamačius savo žirniuką
Ir dar idomiausia paskaiciavo nestumo dienas kada galejo uzkibti tai nuo sios dienos nuskaiciavus nestumo laiko pastojau darant myliuka baiginejantis mm nes 2 dienas dar tepant darem myliuka anksciausiai pries mm galejo but bet ne veliau,tad mane tepliojo ir oer ov ir inplantacinis vadinas dar buvo,busiu is tu kurios pastoja laskutinem mm dienom bandykit ir jus
Mabelle parašė:
kaip smagu! sveikinu, pagaliau pamačius savo žirniuką![]()
![]()
Aciukas maciau ji ekrane gan didelis atrode maniau bus mazas taskiukas o toks didokas rutuliukas pasirode
anzeliux parašė:
Man gausios baltos kaip kremines isskyros majonezasmaudzia tik kairy sona jau pripratau nes neskaudziai krutine stovi stacia pilna
nenusigask del demeliu man j…
Taip taip, man irgi majonezas buvo, bet vakar kažkaip visiškai tų baltų nebuvo, tik šlapavo ir vienu metu ta nelemta dėmelė atsirado,kuri mane taip išgasdino... bijau,akdmano darbas man per sunkus dabar, nors aš jį tik pradėjau dirbti..
kai stengiausi gauti šitą darb, tai viską dariau,kad gaučiau full time, buvau pasiruošus dirbti,bet kolvyko treiningai,kol dokumentų tvarkymas, pastojau..
nuostabu, bet ką darbar daryt nežinau.KAžkokia kvaila gėda eit ir šnekėt su vadovybe..
Colliukke parašė:
Labas rytas merginoskaip smagu, kad tiek daug jusu palaiko mane
tai stai mano rezultatai: rytine bkt 36,85. mmm ne kvapo, testas neigiamas...
nusisauk…
nueik pas dakter, neduok Dieve, bet kad nebutu koks negimdyvinis nestumas...
ašša parašė:
cia dauguma "planiukes"o kazkas blogai buna kai skirias? pas mus su vyru + ir -, bet sake, kad tiesiog nestumo pradzioj jei nepriima vaikutis mamos grupes kazka…
tai as jau parasiau, kad mmm nera, bet ir teigiamo nerodo...
Mambolina parašė:
nueik pas dakter, neduok Dieve, bet kad nebutu koks negimdyvinis nestumas...
na ziuresim... na dar yra tokis dalykas siam pasaulyje, kad kitoms nestumo testai parodo tik 6-11sav. nes gaminasi mazas kiekis hcg hormono ir nerodo del to... tai siandiena vistiek jau esu uzsirasiusi del tyrimo rezultatu ir pasakysiu kad sian jau 30cd ir nesusergu...
Colliukke parašė:
tai as jau parasiau, kad mmm nera, bet ir teigiamo nerodo...
laukiu ziniu ir po siandienos daktaro, juk eiti zadejai, ane?
anzeliux parašė:
Saunu, kad viskas gerai , belieka ramiai isnesiot
Colliukke parašė:
na ziuresim... na dar yra tokis dalykas siam pasaulyje, kad kitoms nestumo testai parodo tik 6-11sav. nes gaminasi mazas kiekis hcg hormono ir nerodo del to... tai …
o kadangi tu coliuke, tai gal pas tave mazas kiekis?
ech butu tikrai smagu uz tave
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai