2013.11.18 09:43 (prieš 12 m.)
Labas rytas, vis paskaitinėju Jūsų pokalbėlius ir nusprendžiau ir aš jungtis prie grupės (aišku, jeigu priimsit
) O mano istorija tokia - spalio pradžioj susituokėm
ir aišku nieko nedelsę imamės darbų, nes labai jau norim
tik va tokios problemėlės.. Prieš vestuves buvo mm, kaip ir apsidžiaugiau, kad vestuvių dieną viskas bus ramu, o paskui jau bus galima planuotis. Kaip ir viskas gerai, bet praėjus 4d po mm, jos vėl prasidėjo (šiaip pas mane jos nėra kaip laikrodukas, kelias dienas svyruoja, bet vidurkis apie 26-27 d.). Taip dar niekad nebuvo nutikę
Na patepliojo 3 dienas ir vėl viskas nurimo. Po visko savaitgaliui išskridom pakopinėti medaus
Viskas buvo gerai iki kol grįžom namo, nes po 3 dienų pertraukos aš VĖL pradėjau kraujuoti!!
Tai truko 4d. Sekančią dieną iškart nuėjau pas ginę. Apžiūrėjo, kaip ir viskas gerai (rado mažą cistą), sakė čia viskas gali būti nuo streso, išsekęs organizmas, plius skrydis, tai greičiausiai todėl ir šokinėja čia taip viskas.. Aišku įspėjo, kad dėl cistos mm gali vėluoti. Tai va, šiandien jau 35cd ir jokių mm nė su žiburiu nerasi
Kitas dalykas - baisiai maudžia ir labai jautri krūtinė jau kokias 2 sav, taip kaip prieš mm būna. Ir šonus vis paskauda ar pilvo apačią (bet čia gali būti ir nuo cistos). Šeštadienį neiškentus pasidariau NT (neigiamas), nes jau nebesuprantu visų tų požymių..
Štai tokia ta mano istorija
Kaip ir nieko blogo, bet savijauta tai nors