@gnetuk parašė:
klysti,nepastot galima jei nesimyli![]()
Tai sita tai zinau,gi is oro tai nepastosi
@gnetuk parašė:
klysti,nepastot galima jei nesimyli![]()
Tai sita tai zinau,gi is oro tai nepastosi
@gnetuk parašė:
o koks skirtumas,ovuliacinis ar ne,svarbu daryt![]()
mes per ov net nedarem myliuka nors puikiai zinojau,kad jau
![]()
na taip pritariu mes irgi si cikla nutarem atlikineti ND kada norisi o netada kada reikia
ziuresim kiap cia gausis
Egle 1990 parašė:
sveikos send testuka ryte dariau ir jau po biski riskeja bet vis dar reikia palaukti o nuotraukos nededu nes kai bus du riebus ir idesiusveikinimai naujoms mamy…
sveikinu su tuo riebiu nt
@gnetuk parašė:
tai va,tikimybe,kad pastosi visad yra,net per mm kaikurios pastoja
![]()
Stai ka radau: Sveikai moteriai 1-2 menstruaciniai ciklai metuose gali būti anovuliaciniai (ovuliacija neįvyksta). Esant šiam atvejui, seilių kristalizacijos išraiška neišnyksta po 14-15 ciklo dienų, o pasiekusi (+ +) arba (+ + +) įvyksta nežymus kristalizacijos išraiškos sumažėjimas iki (+) ar (+ +). Toks vaizdas išsilaiko keletą dienų ir vėl pastebimas kristalizacijos padidėjimas iki (+ +) ar (+ + +) ir t.t. Tai liudija apie folikulo brendimo proceso sutrikimą ir ovuliacijos nebuvimą. Esant anovuliaciniam ciklui pastoti neįmanoma. Jeigu toks vaizdas kartojasi kiekvieną mėnesį, netgi išliekant cikliškam kraujavimui, būtina kreiptis pas gydytoją, nes tai gali būti įvairių ligų simptomai ar net nevaisingumo priežastis.http://www.arborita.com/Ovulation-predictor/04-practical-tips-2.aspx?lang=lt
morenaza parašė:
O cia mano mergytės suknyte![]()
Vajetau kaip jus cia graziai mokat,kad man bent truputeli jusu talento
braskyte25 parašė:
merginos ka manotemums pavyko is trecio menesiuko
![]()
Sveikinu,gero nesiojimo...
Egle 1990 parašė:
sveikos send testuka ryte dariau ir jau po biski riskeja bet vis dar reikia palaukti o nuotraukos nededu nes kai bus du riebus ir idesiusveikinimai naujoms mamy…
SVEIKINU!!!!!
zmogysta parašė:
ojej kiek jus cia priraset..o man kazkas atsitiko..grizau po darbo ir taip liudna pasidare, taip liudna, kad sedejau irir nzn ko..
hormonai jau keiciasi
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai