Ruth parašė:
Na as irgi taip manau...sestadieni nesulauksiu mmm tai sekmadieni bandysiu![]()
as tai kai laukiaus tai ta pacia diena kai nesulaukiau mmm pasidariau ir buvo II
Ruth parašė:
Na as irgi taip manau...sestadieni nesulauksiu mmm tai sekmadieni bandysiu![]()
as tai kai laukiaus tai ta pacia diena kai nesulaukiau mmm pasidariau ir buvo II
Irmuke1987 parašė:
Labukas visoms![]()
![]()
kaip laikotes?
kaip nuotaikytes?![]()
labuks irmuke
pas mane nieko naujo? kaip pati laikaisi?
puokste parašė:
Nu suintrigavai mane
Banga parašė:
labuks irmuke![]()
pas mane nieko naujo? kaip pati laikaisi?
ai siaip sau....
is vienos puses gerai is kitos blogai
suprasi cia mane
pati nesuprantu
Irmuke1987 parašė:
ai siaip sau....![]()
is vienos puses gerai is kitos blogai![]()
suprasi cia mane![]()
pati nesuprantu
![]()
![]()
is kurios gerai, o is kurios blogai? tiesa kaip tavo planai del uk? ar pajudejo?
Ruth parašė:
Nu suintrigavai mane![]()
na sakau kaip man buvo, o dariausi ne ryte o per pietus gal kokia12 - 13h
Banga parašė:
is kurios gerai, o is kurios blogai? tiesa kaip tavo planai del uk? ar pajudejo?
taiva...vakar pranese,kad jau ten turi zmogu ir man vietos nera....Tai oi kaip zliumbiau
atrodo pasaulis sugriuvo
vyras per skype paskambino tai beveik nekalbejau nes
tai tas sako nu gerai pakalbesim rytoj....
o jau kai baigem sneket tai pradejo sms eit vos ne kokia as
sako susigalvojei cia isvaziuot ir nervuojiesi be reikalo...ko tau sako truksta?nu sako uzsispyrus kaip ozka...sako susigalvojo is lempos varyt ir neisejo tai dar nervuojasi be reikalo...sako mamuk,ar yra ko tau cia tas asaras liet?
Sako tu neimk i galva ir nesinervuok...sako gi ne pasaulio pabaiga...
bet man vakar kitaip atrode
o vat is kitos puses tai ir gerai....snd kai pagalvoju-nes vyras grys liepos 14d. o jei man butu teke isvaryt tai buciau savo ne nepamacius...
Tai vat kaip sakant-nera to blogo kas neiseitu i gera
Irmuke1987 parašė:
taiva...vakar pranese,kad jau ten turi zmogu ir man vietos nera....Tai oi kaip zliumbiauatrodo pasaulis sugriuvo
![]()
vyras per skype paskambino tai beveik nekalbejau nestai tas sako nu gerai pakalbesim rytoj....
o jau kai baigem sneket tai pradejo sms eit vos ne kokia as![]()
sako susigalvojei cia isvaziuot ir nervuojiesi be reikalo...ko tau sako truksta?nu sako uzsispyrus kaip ozka...sako susigalvojo is lempos varyt ir neisejo tai dar nervuojasi be reikalo...sako mamuk,ar yra ko tau cia tas asaras liet?Sako tu neimk i galva ir nesinervuok...sako gi ne pasaulio pabaiga...
![]()
bet man vakar kitaip atrode![]()
o vat is kitos puses tai ir gerai....snd kai pagalvoju-nes vyras grys liepos 14d. o jei man butu teke isvaryt tai buciau savo ne nepamacius...
Tai vat kaip sakant-nera to blogo kas neiseitu i gera![]()
![]()
teisingai sakai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai