Debesėlė parašė:
O cia jau kaip jauciatesas 7 men jau jauciuos senbuve
![]()
Mes ir veteranių turim tada
Juk yra kurios po 3-5metus planuoja. Vieną prisimenu 20metų planavo leliuką, istorijos jos nebepamenu, bet tas faktas įstrigo labai
Debesėlė parašė:
O cia jau kaip jauciatesas 7 men jau jauciuos senbuve
![]()
Mes ir veteranių turim tada
Juk yra kurios po 3-5metus planuoja. Vieną prisimenu 20metų planavo leliuką, istorijos jos nebepamenu, bet tas faktas įstrigo labai
imaginary parašė:
Mes ir veteranių turim tadaJuk yra kurios po 3-5metus planuoja. Vieną prisimenu 20metų planavo leliuką, istorijos jos nebepamenu, bet tas faktas įstrigo l…
Nu jooooo....
20 metu....man jau dabar stogas ciuozia, jauciuos kaip pshichine ligone kartais kai testu prisiperku
o sitom moteriskem po medali reikia uzdeti
Debesėlė parašė:
Kaip letai laikas eina -tas vakaras su atsakymu kraujuko atrodo taip tooooli![]()
Užsiimk kuo nors mintis. Aš tai sėdžiu ir vestuvines sukneles žiūrinėju, padeda
pierla parašė:
Kaip malonu, kad prisiminėtdar kartais užsuku, bet jau labai retai
kaip jūs laikotės :)?
Sveikinimai!!!
O as jau 3 men planuoju tai skaitau save ne senbuve
norejau paklausti ar butinai reikia bkt matuoti po liezuviu, makstyje ar tiesiojoje zarnoje? As turiu tik lazarini termometra jei matuoju ryte nepabudus is lovos kakta rodo 36,8 po liezuviu 38 nu o i maksty su lazeriniu kaip daryti reiktu?
kaip suprantu mano ov jau ivyko nes pries 3 d ryte pabudus temperatura buvo 35.5 teisingai supratau? As naudoju skaitmeninius nt ir ov testus, tikrai brangu dalykas, sakiau nuo kito men nieko panasaus ne darysiu kaip bus taip bus atsipalaiduosiu ir nesuksiu sau galvos kada tos vaisingos dienos
egliute333 parašė:
Labas merginos !menesines veluoja 3 dienas dariau siandien ta skaitmenini testuka rodo neigiama atsakima jis atpazysta nestuma net 5 dienom likus iki galimu men…
Tai jei dar vaikas neimplantavosi, joks testas nerodys
kada ovuliacija buvo?
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai