GyvenantiPuikiai parašė:
Nerimauti dėl ko?
Nestumo
GyvenantiPuikiai parašė:
Nerimauti dėl ko?
Nestumo
vitamine parašė:
As vis apie 12 pamatuodavau, bet kadangi namie sia savaite tai praktiskai is lovos nelipus ir matuojuna jei si cikla nieko nebus matuosiu kita nuo pradziu
![]()
tai jus gal turit omeny kuno temperatura, o ne bazine? kur matuojat, pazasty?
Mamasa29 parašė:
Nestumo
Na jei dar iki mm 2 sav, tai tikrai nebūsit pastojusi. Ov dar tik buvo kątik.. o 37 ir turi būt po ov.
aurelijapupelyte parašė:
Durnas klausimas. Buna tokiu kuriozu, kad vakare darant nt gali rodyti neigiama? (mm turejo prasideti 28d)
Gali, juk dar labai sviezias nestymas butu, nedaug hormonu prisigamine. Pakartokit ryte, sekmes
laukiamlabai parašė:
Merginos, idomu ar galima daryti myliuka jei buvo itariamas nestumas buvau pas gine ji jo nemate ir po 10 dienu velavimo vis tik prasidejo mm nors sake 2sav nedaryt…
Jeigu jau patare gydytoja tai susilaikykit.
Delfiukė parašė:
Net nežinaugal kad pasidalintų atitinkamai prg
kaip pasakė gerti gydytojas taip ir geriu
laukiu ryt jau pradėsiu
![]()
Delfiukė parašė:
Net nežinaugal kad pasidalintų atitinkamai prg
kaip pasakė gerti gydytojas taip ir geriu
laukiu ryt jau pradėsiu
![]()
O ginekologe prg israso kokiu atveju?jei prg hormonu tyrimai per zemi?Nes man tik folio rugsti pasiule gerti ir sako nesidaryt hormonu tyrimu,nes jei hirmonai butu svyruojantys,tai mmm butu nereguliaros.Ar tai tiesa?
InMau parašė:
Jeigu jau patare gydytoja tai susilaikykit.
Bet man mm jau buvo speju, kad zirniukas pabego:(( na teks luktelt.. Gal vis tik uzkibo juk ir mm gali but nestumo metu kiek zinau pirmam trimestre!? Ar nesamone cia?
laukiamlabai parašė:
Bet man mm jau buvo speju, kad zirniukas pabego:(( na teks luktelt.. Gal vis tik uzkibo juk ir mm gali but nestumo metu kiek zinau pirmam trimestre!? Ar nesamone c…
Kazka esu girdejus bet tiksliau cia jums gine gali pasakyt.
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai