GyvenantiPuikiai parašė:
Bet matuoti visada reikia tik ryte prabudus ir visada tuo pačiu laiku, nejudantKitaip nesiskaito
Aš tai tingiu
![]()
ir ne nuo vidurio ciklo
GyvenantiPuikiai parašė:
Bet matuoti visada reikia tik ryte prabudus ir visada tuo pačiu laiku, nejudantKitaip nesiskaito
Aš tai tingiu
![]()
ir ne nuo vidurio ciklo
Laila1 parašė:
Laikykis, mazut. viskas bus gerai. 4 - tikrai nemeluos![]()
as laikausi, viskas ok
ryte kazkaip nusiminiau, kai pamaciau, bet viskas gerai, bandysim kita men jau taip saziningai, nes si, sakiau jau, nieko isvis nesekiau ir mazai mylejomes, vyras is darbo grizdavo tik 21-22val, tai pavarges labai budavo
o tau linkiu, kad tik mm nepareitu....
aquabona parašė:
Supratau, kad ir Jums prasidėjo.. aš šį ciklą irgi toookia įsitikinus buvau!![]()
mes vienodai ziuriu
nu ka, abi bandysim sekanti men
o kiek laiko jus jau planuojat? cia pirmas vaikiukas bus?
paukste. parašė:
Jau 4 diena ovuliacinio kraujavimo, kažkoks košmaras, baigsis tas ir mėnesinės prasidės![]()
kaip idomiai... kokia nesamone!! Linkiu, kad tik mm nepareitu
Mamukynas parašė:
Nerodė man nieko 1 d iki mm. Šian antra diena kaip vėluoja. Bt 37. Tai va ir sužinosiu yra ar ne
lauksim dziugiu naujienu
Morkele parašė:
Man baltos isskyros atsiranda pries pat mmm, tai nebutinai jos rodo nestuma
va va
man irgi vakar buvo baltu isskyru, o siandien mm parejo
bet aisku, kiekvienai skirtingai
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš tai tingiu
![]()
As vis apie 12 pamatuodavau, bet kadangi namie sia savaite tai praktiskai is lovos nelipus ir matuoju
na jei si cikla nieko nebus matuosiu kita nuo pradziu
O man irgi klausimas dabar iškilo dėl tų skausmų kankinančių, ar tik nebus tikrai tarp Bemfolos injekcijų įvykusi savaiminė O, nes va neužilgo turiu leistis III-ąją ampulę, bet pasidariau OT ir va, koks rezultatas, tai gal ir įvyko ji su tais skausmais, gal nereikės ryt po apžiūros sprogdukų, iš viso galvelė susisuko...
Delfiukė parašė:
Manau graziai paprasius duos. As is camelia gavau bet ne kaune pirkau![]()
Delfiuke, naudojat gepretixa? Geriat ar i maksti dedates? Labai idomiai, kaip suprantu ji galima ir taip, ir taip vartot
Kaip savijauta nuo jo?
Morkele parašė:
Delfiuke, naudojat gepretixa? Geriat ar i maksti dedates? Labai idomiai, kaip suprantu ji galima ir taip, ir taip vartotKaip savijauta nuo jo?
As naudoju ji per burna. Pfu pfu pfu kol kas jokiu salutiniu isskyrus kad pradejus gerti mieguista po pietu pasidarau tai nevairuoju viena. Nei pykina nei teplioja nuo jo.
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai