s890507s parašė:
o neatkreipete demesio del isskyru jos pasikeite ar ne?
O pas Jus kokios db?
s890507s parašė:
O pas Jus kokios db?
sun1234 parašė:
Man baisu jau darosi, nes jau pavasarį ir 31... O dar nei vieno neturiu 😥 sesė sakė, kad sapnavo, jog mergaitę pagimdžiau, klausė, ar nesilaukiu. Tai kaip placeba į…
Sapnai daznai pildos! To Jums ir linkiu! Kiek laiko planuojat?
sun1234 parašė:
Man baisu jau darosi, nes jau pavasarį ir 31... O dar nei vieno neturiu 😥 sesė sakė, kad sapnavo, jog mergaitę pagimdžiau, klausė, ar nesilaukiu. Tai kaip placeba į…
o kodel baisu? todel kad dar tik 31 ?
Klara parašė:
O pas Jus kokios db?![]()
atvirai pasakius tai lygiai tokios kaip apraso apie leukoreja
ir ju tikrai nemazai todel idomu kaip kitoms narems kurios pastojo
s890507s parašė:
atvirai pasakius tai lygiai tokios kaip apraso apie leukorejair ju tikrai nemazai todel idomu kaip kitoms narems kurios pastojo
![]()
O pries tai ciklus kokios buvo?
Pas mane ir lb panasios, vienu metu buvo gausesnes, bet db apstojo jau ..neatsimenu kaip buvo anksciau..
Klara parašė:
O pries tai ciklus kokios buvo?Pas mane ir lb panasios, vienu metu buvo gausesnes, bet db apstojo jau ..neatsimenu kaip buvo anksciau..
o preitais ciklais tokiu nebuvo tai todel labai itartina man pasidare kad jos tokios. bet nuosirdziai daug vilciu y jes dedu kad tai vienas is zenklu
Klara parašė:
Sapnai daznai pildos! To Jums ir linkiu! Kiek laiko planuojat?![]()
Nuo 29, buvo 2 persileidimai.. pirmas buvo kaip sakoma "gamtos atranka", o antras .. buvau apkrėsta roto virusu ir 7 sav sustojo širdelė ("pasisek" taip 2 sykį..) 🥺. Viską išsityriau, visi atsakymai gydytojų geri.. Dabar po 7men pertraukos vėl planuojame, kol kas 2 ciklai nesėkmingi, trečias ir turbūt bus nesėkmingas, nes testas baltas, sirgti turiu antradienį... Beja man abu kartus požymis buvo tas pats, jog nebuvo jokių pms simptomų, vėlavimo dieną būtent spenelius dilgčiojo, kas parodo progesterono didėjimą organizme 😊
s890507s parašė:
Nepasakyčiau, viskas panašiai kaip prieš mm
Klara parašė:
Tai kaip suprantu simptomai diena pries mm atsirado?![]()
Tikrai taip
iki tol nieko nieko nebuvo
tinaa98 parašė:
Tikrai taipiki tol nieko nieko nebuvo
Jus mano viltis😂
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai