Lainė123 parašė:
Vakar kalbėjau su drauge, pas ją labai keistos mm visada, tai kaip pastojo, nejautė nieko, apart to, kad labai pradėjo norėt miego, pasidarė nt, tai tada pamatė I…
Vat būtent. Nu neįmanoma negalvot apie tokį dalyką 🙈
Lainė123 parašė:
Vakar kalbėjau su drauge, pas ją labai keistos mm visada, tai kaip pastojo, nejautė nieko, apart to, kad labai pradėjo norėt miego, pasidarė nt, tai tada pamatė I…
Lainė123 parašė:
Aš žinokit irgi kai pastojau vienintelis simptomas buvo tą savaitę iki mm viduriai užkietėję 😀😀 daugiau nejaučiau visiškai jokių simptomų, net testą kai pasidariau atrodė, kad tuoj mm pramuš, tai simptomais nebepasikliausiu tikrai, nes žiūriu daugiau simptomų jaučiau iš didelio noro 🤭
Kathe parašė:
Aš irgi toliau kaip ir neturiu jokių simptomų. Buvo daugiau išskyrų, kas keista po OV, ir šoną vis maudė. Krūtinė nei papilnėjusi, nei jautri.
Man tai beveik nuolatos maudžia pilva, bet kažkodėl jaučiu, kad čia dar tvarkosi po kt nutraukimo, nes jaučiu moterys kažkiek jaučia vistiek, kad užkibo, arba ne 😃 šiandien 9dpo
Maniosime parašė:
Aš žinokit irgi kai pastojau vienintelis simptomas buvo tą savaitę iki mm viduriai užkietėję 😀😀 daugiau nejaučiau visiškai jokių simptomų, net testą kai pasidariau …
Aš tai jau nutariau ryt ryte daryt NT
Nepasiduodanti parašė:
Aš tai žinokit susiėmiau, nestebiu programėlių (net 3 skirtingas seku kur ov seka, mm dienas ir pan) žinau, kad turėtų būti balandžio 8 ov ir viskas, stengiuosi net neapsikrauti tuo sekimu ir savo perdėtu testų darymu 😁 po to tikrai liūdna pasidaro kai testus pradedu gadinti anksti ir tušti jie, sakiau palauksiu mm dienos, pasidarau ir aišku bus pavyko ar ne 🤭 sakiau ir atsipalaiduosiu ties myliukais, nes jau tikrai darbas gaunasi pas mane 🫣😁
Nepasiduodanti parašė:
Ai,ir šianakt sapnavau kaip mažiukui sauskelnes keičiau 😀
Aš realiai kiekvieną ciklą susapnuoju kaip testą pasidarau ir teigiamas būna, tai ir sapnais nepasitikiu, nes iš pasąmonės ateina vistiek tie sapnai tokie 😁 aišku kai buvau pastojusi tai tą naktį susapnavau teigiamą testą o dieną pasidariau testą ir akurat sutapo, kad iš tikrųjų testas teigiamas 😁
Maniosime parašė:
Aš tai žinokit susiėmiau, nestebiu programėlių (net 3 skirtingas seku kur ov seka, mm dienas ir pan) žinau, kad turėtų būti balandžio 8 ov ir viskas, stengiuosi net…
O is kur zinote, kad balndzio 8 ov turi buti? Nes gali buti kintantis dalykas, nebent idealus jusu ciklas yra
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai